If I Stay [Paperback]

av (forfatter).

Speak Unknown Binding

Gjennomsnittlig terningkast: 4.69 (13 terningkast.)

17 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag Speak

Format Unknown Binding

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 4 3 1 1 0

Bokomtaler

Boken handler om Mia, hun har et godt forhold til familien, det går bra på skolen og hun elsker musikk. Det å spille cello er noe Mia har lyst til å gjøre profesjonelt og siden hun er såpass god er det stor sjanse for at hun kan få oppfylt ønsket sitt. Men så skjer det noe, skolen blir stengt for det snør. Det blir en snø dag, og familien finner ut at dem skal kjøre på besøk til noen venner. Kjøreturen går fryktelig galt, og det ender med at hele familien må til sykehuset. Mia får en opplevelse av å være utenfor kroppen og kan se hva som fåregår selv om hun ligger bevisstløs et helt annet sted. Kjæresten hennes Adam er veldig støttende og prøver virkelig å være der for hun, han ønsker at hun skal forbli i denne verdenen.

Først vil jeg si med en gang at boken veksler mellom nåtid og fortid, noe jeg ikke liker. Det er vanskelig og etter min mening får ikke forfatteren dette til noe spesielt bra. Jeg vet rett og slett ikke helt hva jeg skal skrive, boken i seg selv virket veldig bra og jeg hadde virkelig håpet på en god og rørende bok, men det fikk ikke forfatteren til, syns jeg. Boken ble langsom og det ble rett og slett irriterende med at en hopper frem og tilbake i tid. Du får bare et lite innsyn her og et lite innsyn der. Det var også mye merkelig, sånn som at Mia kunne "gå ut av kroppen" og være andre steder og få med seg hva som skjedde der når hun ikke en gang var våken. Men boken er interessant og du får virkelig et godt innsynn i hvordan en familie burde være.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

'It's OK,' he tells me. 'If you want to go. Everyone wants you to stay. I want you to stay more than i've ever wanted anything in my life.' His voice craks with emotion. He stops, clears his throat, takes a breath, and continues. 'But that's what I want and I could see why it might not be what you want. So I just wanted to tell you that I understand if you go. It's OK if you have to leave us. It's OK if you want to stop fighting.'

Godt sagt! (1) Varsle Svar

The more the world shoved us thogether, the more we shoved back - and aginst each other.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I don't want to be in this suspended state where I can see what's happening, where I'm aware of what I'm feeling without being able to actually feel it.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I'm not sure this is a world I belong in anymore. I'm not sure that I want to wake up.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket