I morgengryets skygge

legenden om Deverry

tredje bok

av (forfatter) og Johannes H. Berg (oversetter).

Tiden 1998 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (10 terningkast.)

46 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Nevyn møter den unge krigeren Maddyn, som gir ham en ide om hvordan man skal få slutt på de endeløse borgerkrigene som har herjet Deverry i mannsalder etter mannsalder. Nevyn begynner å samle alle gode krefter til det som skal bli et avgjørende høydepunkt.

Omtale fra forlaget

Tredje bok i serien om Kongedømmet Deverry, det magiske landet og en spennende verden befolket av flyktninger fra kelternes krig mot romerne i vår egen historie. I fire hundre år har Trollmannen Nevyn levd i samme kropp for å sone et feilgrep han gjorde som ung. På sin søken etter kvinnen som en gang var hans og som han må oppfylle sin ed overfor for en gang selv å få hvile, gjennomlever han dramatiske hendelser. Han er dessuten den eneste som kan redde kongedømmet, Deverry, og da han møter Maddyn, en ung kriger som han tar hånd om, får Nevyn en idé om hvordan man kan få slutt på de endeløse borgerkrigene som har herjet kongedømmet i mannsalder etter mannsalder. Nevyn begynner et omfattende arbeid med å samle alle gode krefter til det som skal blir det avgjørende høydepunktet i den 'historiske' tiden. I 'nåtiden' gjennomlever den fredløse fyrstesønnen Rhodry og hans elskede Jill dramatiske hendelser, og stadig blir Rhodry truet av Den Mørke Trolldommens mestere som vil ha hevn for den skaden han har voldt dem tidligere. Oversatt av Johannes H. Berg. Tiden Norsk Forlag vil ikke lenger utgi Katharine Kerrs bøker.

Bokdetaljer

Forlag Tiden

Utgivelsesår 1998

Format Innbundet

ISBN13 9788210042683

EAN 9788210042683

Genre Fantastisk litteratur

Språk Bokmål

Sider 363

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 6 2 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket