I morgen

den store studie- og yrkesveilederen

av (redaktør).

Kaleidoskopet 2004 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er ment å være et verktøy som skal veilede og gi råd innenfor utdannings- og yrkesvalg. Den bygger på 15 utgivelser av magasinet Kaleidoskopet og møter med 50 forskjellige yrkesutøvere. Med register.

Omtale fra forlaget

Kort fortalt tar I morgen. mål av seg til å bli obligatorisk lesning for unge mennesker som er usikre i utdannings- og karrierevalg. Boken er ment å være et verktøy som både skal gi konkrete råd og hjelpe leseren å systematisere ønsker og ambisjoner. I tillegg til å behandle aktuelle problemstillinger inneholder I morgen. en egen del der over 50 unge yrkesutøvere presenteres. Vet du hva du vil bruke livet ditt til? Hvor du skal studere, bo eller jobbe neste år eller hva som får deg til å velge slik du kanskje kommer til å velge? Er du redd du ikke skal klare å bestemme deg for noe som helst? Dette er bare noen av spørsmålene og problemene som behandles i Kaleidoskopets nye bok I morgen. -den store studie- og yrkesveilederen. Boken ønsker også å vise at det som regel er langt flere veier frem til drømmejobben enn de utdanninger som markedsføres som de eneste saliggjørende for bestemte stillinger og posisjoner. Etter å ha lest boken vil leseren også være mer bevisst på hva som påvirker oss til å ta de beslutningene vi faktisk tar.

Bokdetaljer

Forlag Kaleidoskopet

Utgivelsesår 2004

Format Heftet

ISBN13 9788292490013

EAN 9788292490013

Språk Bokmål

Sider 300

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket