I kreft og kjærleik

ettertankar

av (forfatter).

Samlaget 2014 E-bok

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Gripande og innsiktsfullt om alvorleg sjukdom

To menneske har nyleg funne kvarandre, i godt vaksen alder. Jostein Nerbøvik og Ellen Kristvik står i startgropa til eit liv i lag då den inngripande meldinga slår inn i liva deira: Kreften hans har spreidd seg frå den mørke føflekken som for lengst er fjerna. Dette er ei bok om dei tre åra som følgde, ei tid prega av alvorleg sjukdom. Det er ei forteljing om det å få kreft og bli innskriven i det norske helsevesenet, å bli forelska og ta konsekvensane av det, og om alt som skjer på ein gong.

Forteljinga om ei utfordrande sjukdomstid er fletta saman med forfattarens ettertankar, korleis det som skjedde fortonar seg ti år etterpå, knytt opp til forsking og annan faglitteratur, og det andre har skrive om erfaringar som pasient eller pårørande. Kristvik vil at helsevesenet skal ta dei pårørande meir med når nokon er alvorleg sjuk.

Bokdetaljer

Forlag Samlaget

Utgivelsesår 2014

Format E-bok

ISBN13 9788252186741

EAN 9788252186741

Genre Personlige beretninger

Omtalt person Ellen Kristvik

Språk Nynorsk

Sider 332

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Forfatteren har gjort et grundig arbeid, slik at vi får mange kilder og generelle tanker i tillegg til den personlige historien. Det gjør boka noe mer tilbaketrukket, og det vinner den på. Samtidig synes jeg Kristvik har et poetisk og godt språk. Synes denne tittelen hever seg over andre «kreft-bøker». Litteraturlisten bakerst er et funn for både bibliotekarer og andre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Gjennomgang av 2014-fagbøker jeg hadde glede av.


Godt sagt! (3) Varsle Svar