Hvorfor gjorde du det, mor?

av (forfatter).

Cappelen Damm AS 2000 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.12 (8 terningkast.)

35 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka skildrer en av de verste barnemishandlingssakene som er kjent i Californias historie. Forfatteren beskriver den rå mishandlingen fra barnets perspektiv. Barnevernet grep inn da Dave var 10 år. Da hadde den psykopatiske moren klart å innprente gutten med skam og angst, i tillegg til de fysiske sårene. Nasking og stjeling var blitt vanlig for å overleve morens terror, nå måtte han tilpasse seg forskjellige fosterforeldre.

Omtale fra forlaget

Hvorfor gjorde du det, mor? Er en uforglemmelig skildring av en av de verste barnemishandlingssakene som er kjent i Californias historie. Dave Pelzer beskriver den rå mishandlingen fra barnets perspektiv. Språket er enkelt og direkte. Hele oppveksten ble et mareritt. Han ønsket ikke noe annet enn å bli elsket av sin mor, men opplevde å hate henne for det hun gjorde mot ham.#11;Barnevernet grep inn i 1973 da Dave var 10 år. Da hadde den psykopatiske moren klart å innprente gutten med skam og angst, i tillegg til de fysiske sårene. Nasking og stjeling var blitt vanlig for å overleve under morens terror - nå måtte han tilpasse seg forskjellige fosterforeldre.
På bestselgerlistene gjennom flere uker i USA, England og Tyskland.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm AS

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788259023988

EAN 9788259023988

Omtalt person Dave Pelzer

Språk Bokmål

Sider 222

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 3 2 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler om verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket