Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I boka gir forfatterne råd om hvordan man kan bli bedre på kjøkkenet, og hva det er som kjennetegner god matlaging. Kokkene presenterer også sine egne løsninger på en rekke av utfordringene som deltakerne møtte i programmet MasterChef på TV3. Har register.
Omtale fra forlaget
I etterkant av tv-serien MasterChef kommer nå kokeboken der du selv kan lære å bli dyktigere på kjøkkenet. Ledet av dommerpanelet i serien, samt vinneren av konkurransen vil man få råd og oppskrifter som kan hjelpe deg til å bli en MasterChef! Boka er gjennomillustrert med matbilder av Nordens ledende matfotograf Ingvar Eriksson - samt reportasjefoto av Sigurd Fandango, som har fulgt amatørkokkenes vei fra audition helt til den prestisjefylte finalen hjemme hos selveste Paul Bocuse i Lyon.
Forlag Press
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788275474078
EAN 9788275474078
Språk Bokmål
Sider 239
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket