Himmelen er på or'ntli

filmutgave

en liten gutts forbløffende fortelling om sitt besøk i himmelen

av (forfatter), Lynn Vincent (forfatter), Ellen Ofte Jakobsen (oversetter) og Svein E. Andersen (oversetter).

Hermon 2014 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.81 (31 terningkast.)

79 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Bonusmaterialet i boken "HIMMELEN ER PÅ OR'NTLI 'FILMUTGAVE" INKLUDERER:
bilder fra filmsettet, oppdateringer fra faren, Todd, og sønnen, Colton, og intervjuer med filmprodusentene og skuespillerne. "Himmelen er på or'ntli" kommer til å forandre dine forestillinger om evigheten og gi deg sjansen til å se og tro som et barn.

Nå i 7. opplag! 35 000 solgte i Norge!

«HUSKER DU SYKEHUSET, COLTON?» SA SONJA.
«JADA, MAMMA, DET HUSKER JEG», SA HAN.
«DET VAR DER ENGLENE SANG FOR MEG.»

Da Colton Burpo overlevde sprukken blindtarm, var familien overlykkelig over miraklet. Det de ikke var forberedt på, var det som kom for dagen i månedene etterpå - en fortelling like vakker som den var uvanlig, om den lille guttens snarvisitt i Himmelen.

Colton, som ennå ikke hadde fylt fire år, fortalte foreldrene at han var utenfor kroppen under operasjonen - og han skildret nøyaktig hva foreldrene holdt på med akkurat da i en annen del av sykehuset. Han snakket om besøket i Himmelen og gjenfortalte ting han hadde hørt av mennesker han hadde truffet der, personer han aldri hadde møtt her i livet og som fortalte ham om ting som skjedde til og med før han ble født. Han overrasket også foreldrene med detaljerte og nøyaktige beskrivelser av Himmelen som stemte helt med Bibelen, enda han selv ikke hadde lært å lese.

Med avvæpnende uskyld og barnets troskyldige frimodighet forteller Colton om forlengst avdøde slektninger han hilste på. Han beskriver Jesus, englene, hvor «veldig, veldig stor» Gud er, og hvor glad Gud er i oss. Himmelen er på or'ntli er Coltons fortelling, gjengitt av faren og gir oss et glimt av den verden som venter oss. En verden der «ingen er gamle og ingen bruker briller», ifølge Colton.

Bokdetaljer

Forlag Hermon

Utgivelsesår 2014

Format Heftet

ISBN13 9788230211960

EAN 9788230211960

Omtalt person Colton Burpo

Språk Bokmål

Sider 224

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

14 9 3 1 1 3

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Jeg grep anledningen til å banke poenget mitt inn. <<Ser du den?>> pekte jeg. Colton slikket på isen sin mens blikket hans fulgte fingeren min. <<Det der var et ekorn som prøvde å krysse veien og ikke klarte det>>, sa jeg. <<Det kan skje med deg også, hvis du løper rett ut i veien og bilen ikke ser deg! Du kan bli skadet. Ja, du kan dø til og med!>> Colton så opp på meg og smilte bredt. <<Fint!>> sa han. <<Da kommer jeg til Himmelen igjen!>> Jeg sukket og ristet oppgit på hodet. Hvordan skremme vett i et barn som ikke frykter døden?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men i den ubarmhjertige knekken vi fikk på sykehuset, sprakk stoltheten som en tørr kvist, og vi lærte oss å være ydmyke nok til å ta imot andres hjelp, både fysisk, følelsesmessig og økonomisk. Jo da, visst er det bra å være sterk og kunne være velsignelse for andre. Men vi lærte noe om hvor verdifullt det er å være sårbar nok til at andre får være sterke for oss, andre får velsigne oss. Det viste seg å være en velsignelse for dem også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

”Plutselig snudde han seg mot meg igjen: <<Pappa, husker du at jeg ropte på deg da jeg våknet igjen på sykehuset?>> Hvordan kunne jeg glemme det? Det var det herligeste lyden jeg har hørt. >>Ja visst husker jeg det>>, svarte jeg. <<Du skjønner, jeg ropte fordi Jesus kom og hentet meg, Han sa at jeg måtte dra tilbake fordi Han svarte på bønnen din. Det var derfor jeg ropte på deg.>> (…) Og Jesus svarte på bønnene mine? Han, helt personlige? Etter at jeg brølte til Gud, skjelte Ham ut, stilte jeg store spørsmålstegn ved Hans visdom og trofasthet? Hvorfor ville Gud i det hele tatt svare på slike bønner? Og hvordan hadde jeg gjort meg fortjent til Hans barmhjertighet?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

<<Hvordan så tronen Hans ut da?>> <<Den var stor, pappa … veldig, veldig stor, for Gud er den største som finnes. Og han er veldig, veldig glad i oss, pappa. Du kan ikke troooo så glad Han er i oss!>>” ( side -117-) (…) ”<<Men hvor satt du, da, Colton?>> spurte jeg. <<De fant fram en liten stol til meg>>, sa han og smilte. <<Jeg satt ved siden av Gud Den Hellige Ånd. Visste du at Gud er tre personer, pappa?>>

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

79 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

 • "Kyss" av Ted Dekker
 • "Rom - en roman" av James L. Rubart
 • "Lea og den romerske centurion" av Davis Bunn
 • "Brødrene" av Beverly Lewis
 • "Engelskmannen" av Beverly Lewis
 • "Stormen" av William Sirls
 • "Amish-predikantens datter" av Beverly Lewis
 • "Kaleb" av Francine Rivers
 • "Aldri for sent å bli et lykkelig barn" av Terje Forsberg
 • "Mirakelbarnet" av Ted Dekker
 • "Møteplassen" av Elizabeth Musser
 • "Jabes' bønn - lev et liv i velsignelse" av Bruce Wilkinson
Alle bokanbefalinger for dette verket