Glassdjevelen

av (forfatter) og Gry Brenna (gjendikter).

Gyldendal 2004 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.43 (21 terningkast.)

100 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En kald kveld i slutten av mars blir tre mennesker myrdet utenfor Göteborg. Neste dag finner politiet liket av 31 år gamle Jacob Schyttelius i en hytte. Noen timer senere finner de foreldrene hans, Elsa og Sten, skutt på nært hold mens de sov. På soveværelset henger et krusifiks som er vendt opp ned. Politietterforsker Irene Huss oppdager snart at både Sten og sønnen Jacob forsøkte å finne spor etter satanister som hadde satt fyr på en kirke i området. Men Irene Huss blir etter hvert overbevist at det eneste gjenlevende familiemedlemmet sitter med løsningen på gåten. Dette er den fjerde romanen med politietterforsker Irene Huss.

Omtale fra forlaget

En kald kveld i slutten av mars blir tre mennesker myrdet utenfor Göteborg. Neste dag finner politiet liket av 31 år gamle Jacob Schyttelius i en avsidesliggende hytte. Noen timer senere finner de foreldrene hans, Elsa og Sten Schyttelius, skutt på nært hold mens de sov. På soveværelset henger et krusifiks som er vendt opp ned. Politietterforsker Irene Huss og hennes kolleger finner snart ut at både Sten Schyttelius, som var prest, og sønnen Jacob forsøkte å finne spor etter satanister .«Ny og velskrevet svensk politiroman i serien om Irene Huss.» Svein Harald Moe, Fædrelandsvennen «Helene Tursten evner å holde seg til det hun kan best, å skrive en spennende historie. Rett på, samme hva hun støter på.»Arne Guttormsen, Vårt Land«. som en klassisk politiroman skal være, sikker i formen, mesterlig skrevet, gode miljøskildringer og med grøssende spenning.»Østlendingen«Nøktern, men fascinerende svensk krim fra sjeledypets mørkeste kroker.»Kjetil Wold, Stavanger Aftenblad

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2004

Format Heftet

ISBN13 9788205324794

EAN 9788205324794

Serie Gyldendal krim

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Sverige

Språk Bokmål

Sider 274

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 9 9 2 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Det eneste han oppfattet i den sparsome belysningen som falt inn i gangen, var den svarte hånden som holdt stødig i geværet.Resten av skikkelsen var skjult i mørket. Hansker rakk han å tenke, og helt irrasjonelt var han i et kort sekund fornøyd med sin evne til å trekke slutninger. Han stirret som hypnotisert inn i det runde, svarte øyet. Et tusendels sekunds flamme. Så ble det mørkt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Bøkene i denne listen er bøker som ligner bøkene til Stig Larsson. Bøkene er plukket ut på bakgrunn av tema og sjanger, og har til felles at de har høyt tempo, mørk undertone, og interessante karakterer.


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Favorittkategorien min er krim


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Gullkalven" av Helene Tursten
 • "Ilddansen" av Helene Tursten
 • "Den som lurer i mørket" av Helene Tursten
 • "Den knuste Tang-hesten" av Helene Tursten
 • "En mann med lite ansikt" av Helene Tursten
 • "Det lumske nettet" av Helene Tursten
 • "Nattevakt" av Helene Tursten
 • "I dødens skygge" av Helene Tursten
 • "Tatovert torso" av Helene Tursten
 • "Nattravnen" av Kjell Eriksson
 • "Nærmeste pårørende - roman" av Elsebeth Egholm
 • "Trøsteren - kriminalroman" av Karin Wahlberg
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver