Game

av (forfatter) og Fartein Døvle Jonassen (oversetter).

Gyldendal 2014 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.43 (7 terningkast.)

17 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Fra den kritikerroste forfatteren Barry Lyga kommer den nervepirrende oppfølgeren til I Hunt Killers - og denne gangen er både innsatsen og dødstallet høyere.På bordet foran morderen lå de fire mobiltelefoner. Billige. Bruk og kast. Morderen visste ikke hvilken av dem som ville ringe, så han sørget for å ha alle sammen ladet. De hadde kommet til ham sammen med flere andre i en eske, sendt fra et sted utenbys, med instruks om å holde dem ladet og påslått til enhver tid. For morderen kunne "utenbys" like gjerne ha vært månen.
New York var hjemme. New York var trygt. New York var jaktreservatet.
Hils på Jazz Dent: sønnen til verdens mest beryktede seriemorder.
Flere måneder er gått siden Jazz hjalp politiet i Lobo's Nod med å ta seriemorderen som gikk under navnet Imitatoren. Hver dag siden det har Jazz bebreidet seg selv fordi han indirekte hjalp faren med å rømme fra fengselet. Nå er Billy Dent på frifot, klar til å drepe igjen.
Jazz' ry har bredt seg langt ut over den søvnige hjembyens grenser, og når en iherdig etterforsker fra New York kommer på døra og ber om hjelp med en ny sak, kan ikke Jazz si nei. Hat-Dog-morderen terroriserer New York, og politiet famler i blinde.
Jazz har allerede oppklart én forbrytelse, men til en høy pris. Uskyldige mennesker ble drept på grunn av ham. Kan han gjøre opp for seg ved å ta Hat-Dog-morderen? Eller vil Jazz bli fanget i morderens blodige spill?
Og et sted der ute sitter Billy og følger med ... og venter.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2014

Format Innbundet

ISBN13 9788205431508

EAN 9788205431508

Genre Thriller

Omtalt sted New York

Språk Bokmål

Sider 483

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 3 2 0 1 0

Bokomtaler

Superspennende oppfølger til I hunt killers. Jeg gleder meg til fortsettelsen. Denne var enda mer spennende enn den første! Og det er ikke bare ungdommen som har glede av bøkene til Barry Lyga altså.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Barry Lygas "Game", den andre boken i om den unge seriemorderjegeren Jasper "Jazz" Dent, er på mange måter bedre enn den første boken presenterte leserne for Jazz, Connie-den afroamerikanske kjæresten hans, bløderen Howie, G. William Tanner, sheriffen i Lobo's Nod, som fakket Billy Dent, faren til Jazz og en av USAs verste seriemordere.

Spenningen er mer fortettet, skurken er mer sofistikert og plottet er mer interessant. Men så kommer slutten, og driter og pisser over det hele.

Det skjer ved at boka slutter på en cliffhanger. Jeg har ingenting mot bøker som slutter på en høy og spennende note, så lenge disse bøkene følger et mønster som er etablert av den første boka.

Harry Potter-bøkene er et godt eksempel. Det samme er bøkene av Limony Snicket. Lygas første bok om Jazz, etablerte at hver bok skulle fokusere på én sak. Det gjør ikke denne. Den har to historier, hvorav en begynner på slutten.

Da kan jeg ikke la være med å sitte igjen med en følelse av å ha blitt lurt. Det har jeg ikke følt siden jeg leste T. Cooper og Allison Glock Coopers «Forvandlerne», og før det, et par av James Pattersons bøker, som også slutter på en cliffhanger av de latterlig store.

Boka har altså kvaliteter jeg satte pris på, men på grunn av slutten kan jeg ikke få meg selv til å gi den en bedre terningkast enn to.

Om bare forfatteren hadde kalt den «Game- Part 1».

Styr unna.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Blood of My Blood (I Hunt Killers)" av Barry Lyga
 • "Forvandlerne" av T Cooper
 • "Espen Askeladd og Sydenkongen" av Arne Svingen
 • "Livet uten plast - hverdagstips og oppskrifter til hus, hjem og hage" av Anneliese Bunk
 • "Broren min er en superhelt" av David Solomons
 • "Bursdag" av Meredith Russo
 • "Ingen vei tilbake" av Michelle Gagnon
 • "Ljå" av Neal Shusterman
 • "Boy Nobody" av Allen Zadoff
 • "Blod av mitt blod" av Barry Lyga
 • "Knokkelsamleren" av Fiona Cummins
 • "Balthasar Bruns detektivbyrå - mysteriet med den forsvunne katten" av I. V. Steinman
Alle bokanbefalinger for dette verket