Fryktløs

av (forfatter) og Peter Lorentzen (oversetter).

Damm 2003 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.21 (19 terningkast.)

83 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Christopher Snow er atletisk, kjekk, intelligent og morsom, men han lider av xeroderma pigmantosum; en genetisk feil som gjør at huden og øynene hans ikke tåler sollys. Han bor sammen med andre med samme lidelse i Moonlight Bay, en by i konstant mørke som ingen andre kjenner til. Christopher finner ut at det er foregått genetiske eksperimenter på en militærbase i nærheten av byen. På et eller annet tidspunkt har eksperimentene kommet ut av kontroll, og i stedet for å skape friske og sunne mennesker, er det blitt skapt monstere.

Omtale fra forlaget

Christopher Snow er atletisk, kjekk, intelligent og morsom, men han lider av xeroderma pigmentosum, en genetisk feil som gjør at huden og øynene hans ikke tåler sollys. En dag vil han utvikle kreft, og opphold i dagslys vil fremskynde prosessen. Derfor lever han sitt liv når andre sover, i selskap med sin kloke hund Orson og et par andre som liker å være sent oppe. Han mistet sine foreldre under mystiske omstendigheter, og nå blir han selv forfulgt. Hva er det som har skjedd med byens befolkning,? Menneskene endrer karakter, og man har sett snurten av noen underlige, menneskefiendtlige aper.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788204087348

EAN 9788204087348

Serie Pan pocket

Genre Grøssere

Språk Bokmål

Sider 424

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 3 9 0 2 1

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Folk spør meg hele tiden om hvem som er min yndlingsforfatter, jeg svarer "hæ?" og innser at jeg aldri ser frem til at en eller annen bok blir utgitt av nettopp DEN forfatteren. Dette er jakten på h*n som skal gi meg forventninger ved hver utgivelse (hvis død, ved hver nyoppdagede), samt gi meg lyst til å lese den samme boken om igjen.


Godt sagt! (5) Varsle Svar

Bøker med et krim-plot som har noe overnaturlig i seg


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Andre utgaver