Fri

av (forfatter), Hege Mehren (oversetter) og Emma Bakkevik (oversetter).

Vigmostad Bjørke 2019 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.40 (5 terningkast.)

13 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Et knivskarpt adrenalinkick av en roman fra den prisvinnende forfatteren Juno Dawson. Perfekt for fans av Orange is the New Black!
Den bortskjemte hotellarvingen Lexi Volkov havner på rehab etter en overdose. Ikke bare blir hun fratatt mobilen: Rehabklinikken ligger på en avsidesliggende øy med en ukentlig fergeavgang som eneste kontakt med fastlandet. Etter en lang og tøff avrusning møter hun resten av pasientene - eller innsatte, som hun tenker på dem som. Den anorektiske transmodellen Kendall, tvangsnevrotikeren Guy, pillemisbrukeren Saif, overspiseren Ruby og den fallerte TV-stjernen Brady. Lexi føler seg overlegen dem alle, men da ankomsten til en ny jente truer de eksisterende konstellasjonene, må også Lexi finne noen å stole på. En historie om avhengighet - fengende som en realityserie, full av intriger, men også humor og håp.

Bokdetaljer

Forlag Vigmostad Bjørke

Utgivelsesår 2019

Format Heftet

ISBN13 9788241915147

EAN 9788241915147

Språk Bokmål

Sider 307

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 3 0 0 0

Bokomtaler

Lexi Volkov er 17 år, veldig rik, og narkoman. Broren får henne tvangsinnlagt på en klinikk, og vi følger henne på veien for å bli rusfri. Hun er veldig ufrivillig i starten, men så endrer holdningen hennes seg etter hvert. Det brukes et ungdommelig språk, rått og ærlig, kanskje litt svulstig til tider, men med føles troverdig. Tonen i boka kan minne om Gossip girl. Rike, vakre ungdom med en verdensvant "whatever", "I don't care"-holdning. Lexi strør om seg med merkenavn på klær og kjendiser hun og vennegjengen har vært på fester hos. På klinikken møter hun andre ungdom som sliter med ulike ting. Det er fin fremgang i boka. Det er noen forviklinger og en god klype kjærlighet (både farlig kjærlighet, og het forelskelse!). En litt annerledes bok om avhengighet. Selv om livet til Lexi trolig ikke er som 17-åringer flest, med lukseriøse fester og fri flyt av dop, er det litt livsvisdom å hente. Men mest ren underholdning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Jeg ser deg" av Mari Jungstedt
 • "Iskald glød" av M.J. McGrath
 • "Bursdag" av Meredith Russo
 • "Avgang 9.42 til mitt nye liv" av Sara Kadefors
 • "Adventsdrapene - roman" av Alastair Gunn
 • "Sadie" av Courtney Summers
 • "Historien om Arthur Truluv" av Elizabeth Berg
 • "Nordsjøen" av Elen Betanzo
 • "Et mørke iblant oss" av Mari Jungstedt
 • "Førti dager uten skygge" av Olivier Truc
 • "Alt dette raseriet" av Cara Hunter
 • "Oppdrag abort" av Jenni Hendriks
Alle bokanbefalinger for dette verket