Fremmedsteds reisebyrå

av (forfatter) og Merete Franz (oversetter).

Solum Bokvennen 2021 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (4 terningkast.)

18 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Velkommen til fremedsteds reisebyrå - der hver koffert tar deg med til en unik og ukjent verden. Åpne opp lokket og hopp opp!
Da tolv år gamle Flikk Høst tilfeldigvis snubler over Fremmedsteds reisebyrå, oppdager hun en vidunderlig hemmelighet: Det finnes hundrevis av andre verdener - ja, et helt multivers! I reisebyrået oppbevares det noen helt spesielle kofferter, og hver av dem åpner en dør inn til en ny verden.
Som medlem av Det fremmedstedlige selskap oppdager Flikk snart at noe i det magiske multiverset ikke er som det skal. Kraftige snøstormer dukker opp midt på sommeren, hele gater forsvinner sporløst i byene og en av koffertene fører henne til en verden som er helt øde og forlatt.
Flikk kaster seg ut i et kappløp med tiden og legger ut på en reise gjennom ukjente verdener. Hun bryter selskapets regler og presser magiens grenser til det ytterste i et forsøk på å finne ut av hva som egentlig skjer. Men vil hun klare det før alle verdenene - inkludert hennes egen - forsvinner og blir borte for godt?

Hopp oppi kofferten, og legg ut på magiske eventyr!

Dette er første bok i serien om Flikk Høst og Fremmedsteds Reisebyrå.

Bokdetaljer

Forlag Solum Bokvennen

Utgivelsesår 2021

Format Innbundet

ISBN13 9788256023707

EAN 9788256023707

Serie Fremmedsteds reisebyrå (1)

Genre Fantasy

Språk Bokmål

Sider 333

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 2 1 0 0 0

Bokomtaler

Jeg hørte denne på lydbok på engelsk, og lurer på hvordan oversetteren har løst et par nøtter, men originalen er i alle fall både underholdende, original og spennende! Jeg er begeistra over multivers-teorien i alle sammenhenger, men her blir den jo glitrende forklart så unger også forstår den.

Flikk tilhører uvillig helt med evner-gjengen, men historien unngår klisjéen. Hun synes det er tøft å få mye ansvar uten å vite hva hun har blitt kasta inn i, men det er menneskelig. Og det er ikke opp til henne å løse alle utfordringer på grunn av evnene, andre stiller opp. Det er mye igjen å utforske der.

Historien er også original, den tok uventede vendinger flere ganger. Hurra! Dessuten kan boka leses enkeltstående, selv om det er stoff i massevis til en lang serie i dette multiverset. Det er deilig at fortelleren stoler på at leseren tåler løse tråder i bok én, uten at det lages en ulidelig spennende cliffhanger ut av det. Men jeg kommer nok til å lese bok to uansett, jeg lurer fælt på dette fyrtårnet ...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Ved havets ende" av L.D. Lapinski
 • "Arlo Finch i llddalen" av John August
 • "Bø!" av Jon Ewo
 • "Kiranmala og slangens hemmelighet" av Sayantani DasGupta
 • "Jorddragen våkner" av Tracey West
 • "Jakten på opprinnelsen" av Gijé
 • "Tilly og bokvandrerne" av Anna James
 • "Fangene i Adnafjell" av Svein Tindberg
 • "Det var ikke en busk" av Eli Hovdenak
 • "Snøkattprinsen" av Dina Norlund
 • "En flue fløy" av Sondre Lerche
 • "Kobberhansken" av Holly Black
Alle bokanbefalinger for dette verket