Fredstid

roman

av (forfatter).

Gyldendal 2000 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er en kjærlighetsroman med demoner spøkende i bakgrunnen. Romanens handling er lagt til årene 1938-40 og utspiller seg hovedsakelig ved en innsjø i den italiensktalende delen av Sveits. Der møtes fire mennesker, den tyske skuespilleren Angelika von Giehse, briten Julian Fowles, som har kjempet i den spanske borgerkrigen, hans søster Judith og filosofen Manfred Eckhart. I skyggen av krigen som er i ferd med å bre seg i Europa, begynner de å fortelle hverandre historier, historier som kaster avslørende lys over fortiden og virker inn på det som kommer til å skje dem imellom.

Omtale fra forlaget

Fredstid er en kjærlighetsroman med demoner spøkende i bakgrunnen. Romanens handling er lagt til årene 1938.40 og utspiller seg hovedsakelig ved en innsjø i den italiensktalende delen av Sveits. Der møtes fire mennesker, den tyske skuespilleren Angelika von Giehse, briten Julian Fowles, som har kjempet i den spanske borgerkrigen, og hans søster Judith, og filosofen Manfred Eckhart. I skyggen av krigen som er i ferd med å bre seg i Europa, begynner de å fortelle hverandre historier, historier som kaster avslørende lys over fortiden og virker inn på det som kommer til å skje dem imellom. Fredstid er en roman om drifter og mørke bindinger mennesker imellom, om dødsdrift og om tro på kjærlighetens livgivende kraft. Pål Gerhard Olsen (f. 1959) debuterte i 1985, og har utgitt en rekke romaner både for barn, ungdom og voksne.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788205267909

EAN 9788205267909

Genre Historisk litteratur

Omtalt sted Sveits

Språk Bokmål

Sider 296

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket