Fotoapparatet

av (forfatter).

Aschehoug 1990 Innbundet

16 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I en rekke øyeblikksbilder blir vi med jeg-personen på hans gjentatte forsøk på å melde seg opp til førerprøven; på en mislykket ekspedisjon for å få skiftet en tom propangassbeholder; på tur til London med kjæresten Pascale med tilhørende overfart på bilferjen Newhaven-Dieppe. Her "finner" han et fotoapparat. Men hva skjer når han skal nærme seg virkeligheten gjennom et kamera?

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 1990

Format Innbundet

ISBN13 9788203161667

EAN 9788203161667

Språk Bokmål

Sider 98

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Åpner med:

Det var omtrent i samme periode av mitt liv, et rolig liv der det vanligvis ikke inntraff noe som helst, at det innenfor min umiddelbare horisont forekom et sammentreff av to begivenheter, som hver for seg ikke var stort å snakke om, og som betraktet i sammenheng dessverre ikke hadde noe med hverandre å gjøre. Faktisk hadde jeg nettopp bestemt meg for å lære å kjøre bil, og ikke før hadde jeg begynt å venne meg til denne tanken, så nådde en nyhet meg gjennom posten: en venn jeg hadde mistet kontakten med meddelte meg i et maskinskrevet brev, skrevet på en ganske gammel maskin, at han hadde giftet seg. Men om det er noe jeg ikke kan fordra, jeg for min del, så er det venner jeg har mistet kontakten med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket