Forførerens dagbok

av (forfatter) og Knut Johansen (oversetter).

Bokvennen 1999 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 2.75 (4 terningkast.)

26 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Det interessante for den overfølsomt reflekterte forfører, er å vite seg forelsket. Forføreren, Johannes, dyrker denne viten som en virus han kan smitte en uskyldig pike med. Offeret, Cordelia, skal avkles på 175 dager, og det alle sosiale skrupler. Og hun skal tro at hun selv tar av plagg for plagg. Når hun selv har hevet seg over alle og hevet forlovelsen, står hun til slutt naken foran sin elsker og mister sin ære for annen gang. "Forførerens dagbok" ble første gang utgitt som en del av første bind av "Enten-Eller", som utkom i 1843.

Bokdetaljer

Forlag Bokvennen

Utgivelsesår 1999

Format Heftet

ISBN13 9788274881020

EAN 9788274881020

Genre Romantikk

Språk Bokmål

Sider 212

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 1 1 1

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Dette gjelder det ekteskapelige huskyss, som ektefellene tørrer seg om munnen med i mangel på serviett i det de sier velbekomme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Stakkels Edvard! Skade, at han ikke hedder Fritz.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har altid holdt af i en maaneklar Nat at ligge i en Baad ude paa en eller anden af vore deilige Indsøer. Jeg trækker da Seilene ind, Aarerne op, tager Roret af, lægger mig saa lang jeg er og skuer op i Himlens Hvælving. Naar Bølgerne vugge Baaden ved deres Bryst, naar Skyerne drive stærkt for Vinden, saa Maanen et Øieblik forsvinder og atter viser sig, saa finder jeg Ro i denne Uro; Bølgernes Bevægelse dysser mig, deres Larmen mod Baaden er en eensformig Vuggesang, Skyernes hastige Flugt, Afvexlingen i Lys og Skygge beruser mig, saa jeg drømmer vaagen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket