Evidensbasert pedagogikk

hvordan bør skolen og skolemyndighetene forholde seg til evidensbasering i skolen?

av (forfatter).

Norsk pedagogisk forl. 2011 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne boken handler om evidensbaseringen i pedagogikken. Første del er forfatterens masteravhandling om temaet, og andre del forklarer en del pedagogiske ord og begreper. Avhandlingen tar for seg hva evidensbasert kunnskap innebærer, og hvordan skolen og myndighetene bør forholde seg til fenomenet evidensbasert praksis. Med litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Denne læreboken i pedagogisk filosofi omhandler evidensbaseringen ("kunnskapsbaseringen") i pedagogikken. Dette er en diskurs innenfor den pedagogiske filosofi som står mellom subjektivismen og objektivismen. Dersom du ønsker å få en oversiktelig og oppdatert innføring omkring evidensbasert kunnskap og evidensbasert praksis er dette boken for deg. Boken er skrevet for lærer- og førskolelærerstudenter, men kan også leses ved alle andre studieretninger, og innenfor alle yrkesgrupper som arbeider med mennesker. Første del av boken er forfatterens masteravhandling med tittelen; Hva innebærer evidensbasert kunnskap, og hvordan bør skolen og skolemyndighetene forholde seg til fenomenet evidensbasert praksis? Bokens siste del beskriver og forklarer en del ord og begreper som er viktig å kunne i forhold til diskursen i denne boken, men også i forhold til all pedagogisk grunnforståelse.

Bokdetaljer

Forlag Norsk pedagogisk forl.

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788299856317

EAN 9788299856317

Språk Bokmål

Sider 144

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket