Evermore

av (forfatter).

Macmillan Children's Books 2010 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.37 (196 terningkast.)

458 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Se på denne utgaven hos amazon.co.uk

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Etter at hun mister familien sin i en bilulykke oppdager seksten år gamle Ever Bloom at hun er i besittelse av overnaturlige evner. Hun gjør alt hun kan for å undertrykke disse, unngår kontakt med folk, og blir stemplet som en raring. Men alt forandrer seg med den nye gutten i klassen, den vakre og eksotiske Damen Auguste. Hun dras inn i en hemmelig, mystisk verden - og forelsker seg dypt og hjelpeløst. Dette er den første boka om Ever Bloom.

Bokdetaljer

Forlag Macmillan Children's Books

Utgivelsesår 2010

Format Heftet

ISBN13 9780330512855

EAN 9780330512855

Serie The immortals (1)

Genre Spenning

Språk Engelsk

Sider 384

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

60 61 52 35 18 3

Bokomtaler

ELSKER denne boken. Den er helt fantastisk spennende! Jeg elsker at forfatteren gir oss frampek hele tiden, og lar oss lese i uvitenhet, og lar oss sitte igjen med alle disse spørsmålene, som vi lese videre for å få svar på. Den er sykt spennende, og jeg leste den ut på kun 2 dager.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boken er helt fantastisk! Jeg bruker ikke å lese bøker fordi jeg syns det er litt kjedelig, men da jeg leste denne kunne jeg ikke stoppe! Leste den ut på en helg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

"Elsker du meg?"

Jeg vender hodet og ser bort. Jeg vet jo at jeg gjør det, vet at jeg elsker ham til siste hårstrå, siste hudcelle, siste blodsdråpe, at jeg eksploderer av kjærlighet, koker over [...]

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"I don't want to talk about it,: I say, blinking at the water globes that are now red and forming into a tulip. "What do you want to talk about?" he whispers, gazing at me with those yes, two infinite pools luring me in. "I don't want to talk," I whisper, holding my breath as his lips met mine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I panicked. I looked everywhere. Running this way and that, but it all looked the same-warm, white, glistening, shimmering, beautiful, stupid, eternal mist. And I fell to the ground, my skin pricked with cold, my whole body twitching, crying, screaming, cursing, begging, making promises I knew I could never ever keep.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Hvor er Miles?" spør jeg og avbryter henne, jeg har ikke lyst til å høre et ord mer om den utrolige Drina og hennes fantastiske evne til å sno seg. "Pugger replikker. Skoleteateret setter opp et Hairspray-stykke, og han håper på hovedrollen. "Er ikke hovedrollen en jente?" Jeg åpner lunsjpakken og finner en halv sandwich, en drueklase, en pose chips og flere tulipaner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Hvordan kom du forbi portvakten?" spør jeg og vet med sikkerhet at jeg ikke ba ham komme inn. "Sjarm og en dyr bil virker hver gang." Han ler, børster av den svarte designerjeansen bak og følger etter meg inn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Det er mange gode bøker for ungdom som har kommet ut i høst, og siden det ikke alltid er like lett å følge med på for alle interesserte tenkte jeg ut å legge det ut her. Bøkenes rekkefølge har med sjanger å gjøre, ikke personlig preferanse.


Godt sagt! (11) Varsle Svar

En liste over litteratur om forelskelse og kjærlighet i tenårings/ung voksen -alderen.

Forslag til litteratur om temaet innenfor hvilken som helst sjanger mottas gjerne! Det finnes mange romaner, men hva med dikt, tegneserier o.l.? Og litt mer innslag av de virkelige klassiske historiene, som unge fremdeles vil kunne ha glede av i dag ville også vært fint...


Godt sagt! (6) Varsle Svar

Etter tips fra dere og litt snoking i bokhyllene prøver jeg meg på en bokliste til en 17-åring som har forlest seg på Harry Potter. Flere av disse titlene er ukjente for meg. Jeg har ikke engang lest Harry Potter!

Har dere synspunkter på bøkene, eller flere forslag, er jeg takknemlig for det! Gjerne bøker med humor.


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dette er en liste med de beste bøkene jeg har lest.


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mål for 2013: fullføre 50 av disse bøkene.


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Everlasting" av Alyson Noël
 • "Shadowland" av Alyson Noël
 • "Mørk flamme" av Alyson Noël
 • "Blue moon" av Alyson Noël
 • "Night star" av Alyson Noël
 • "Herlig uærlig - Katarina Bishop - 1. klasses svindler" av Ally Carter
 • "Fallen" av Lauren Kate
 • "Glass houses" av Rachel Caine
 • "Crescendo" av Becca Fitzpatrick
 • "Die for me" av Amy Plum
 • "Vampire academy - vampire academy 1" av Richelle Mead
 • "Hunted" av P.C. Cast
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver