Essensen av Italia

av (forfatter), Alastair Hendy (illustratør) og Ingrid Espelid Hovig (oversetter).

Versal 2009 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne kokeboken inneholder oppskrifter på enkel italiensk mat. Den er delt inn i kapitler som tar for seg forretter og salater, supper, pasta, gnocchi, polenta og ris, kjøtt, fisk, grønnsaker og desserter. Med register.

Omtale fra forlaget

Antonio Carluccio er en av verdens mest kjente ambassadører for italiensk mat. I 2008 feiret han 50-årsjubileet for sin karriere som kokebokforfatter og kokk med fokus på genuin italiensk mat og vin. Det hele begynte i 1958, da han som 21 åring begynte å lage enkle pastaretter til romkameraten sin på en enkel kokeplate i deres felles leilighet i Wien. Nå er han, med sin elegante form, grove stemme, og hvite krøller, kjent som selve Gudfaren av italiensk mat. I denne boken får du det aller beste fra Carluccios kjøkken. En helt spesiell perle av en bok, for alle som elsker den enkle italienske maten. Antonio Carluccio er født på Amalfikysten i Sør-Italia. Han har gitt ut tretten kokebøker, hatt flere populære tv-program, mottatt en rekke priser, og bygget opp den suksessrike kjeden Carluccio's Caffè i London.

Bokdetaljer

Forlag Versal

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788281880702

EAN 9788281880702

Omtalt sted Italia

Språk Bokmål

Sider 176

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket