En stillferdig omveltning i matveien

kulinarisk entreprenørskap blant entniske minoriteter

av (forfatter).

Abstrakt 2006 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er basert på feltarbeid og intervjuer av 90 eiere, med etnisk minoritetsbakgrunn; av i alt 110 matrelaterte forretninger i Oslo. Forfatteren ønsker blant annet å kartlegge hvordan disse eierne gjennom konkurranse, samarbeid og aktiv bruk av nettverksressurser driver sin forretning, hvordan de opererer i ulike typer markeder, og hva deres ulike tilpasninger til disse markedene kan bety for en bredere innlemmelse i samfunnet. Har litteraturliste og stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Boken er basert på feltarbeid og intervjuer av 90 eiere, med etnisk minoritetsbakgrunn; av i alt 110 matrelaterte forretninger i Oslo. Forfatteren ønsker blant annet å kartlegge hvordan disse eierne gjennom konkurranse, samarbeid og aktiv bruk av nettverksressurser driver sin forretning, hvordan de opererer i ulike typer markeder, og hva deres ulike tilpasninger til disse markedene kan bety for en bredere innlemmelse i samfunnet. Har litteraturliste og stikkordregister.

Bokdetaljer

Forlag Abstrakt

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788279352136

EAN 9788279352136

Omtalt sted Oslo

Språk Bokmål

Sider 153

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket