En liten rosa og mange fargerike små - hvor er de nå?

av (forfatter), Stina Wirsén (illustratør) og Elisabeth Bjørnson (oversetter).

Gyldendal 2010 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

7 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boka kan du bli med å leite etter Lille rosa. Hun gjemmer seg både over og under, bak eller på, foran eller ved siden av ting.

Omtale fra forlaget

Sprelsk språklek for å beskrive HVOR

Denne vidunderlige boka er et funn for alle som vil leke mens de oppøver barnas språkferdigheter. Sprelske illustrasjoner, fantasi og pedagogikk i herlig samspill. Barna vil fryde seg over de morsomme situasjonene ? som når liten rosa er midt i en truse ? eller er hun utenfor huset?I den nye og frodige boka om liten rosa og alle de fargerike små, handler det om hvor liten rosa til enhver tid befinner seg. Stina Wirsén gir ikke entydige, universelle svar i bøkene sine, og slik er det også når hun filosoferer over HVOR. Morsomme små vers på rim viser oss at det er flere måter å beskrive situasjonen på, uten at noen svar er mer «riktige» enn andre. Kanskje barn og høytleser kan finne andre beskrivelser også, når de går på jakt i de minimalistiske bildene? Denne boka har Stina Wirsén laget sammen med sin mor, Carin Wirsén, som er spesiallærer. De har tidligere utgitt en bok om tallene, «Mange fargerike små og en liten rosa ».Denne vidunderlige boka er et funn for alle som vil leke mens de oppøver barnas språkferdigheter. Sprelske illustrasjoner, fantasi og pedagogikk i herlig samspill. Barna vil fryde seg over de morsomme situasjonene ? som når liten rosa er midt i en truse ? eller er hun utenfor huset?I den nye og frodige boka om liten rosa og alle de fargerike små, handler det om hvor liten rosa til enhver tid befinner seg. Stina Wirsén gir ikke entydige, universelle svar i bøkene sine, og slik er det også når hun filosoferer over HVOR. Morsomme små vers på rim viser oss at det er flere måter å beskrive situasjonen på, uten at noen svar er mer «riktige» enn andre. Kanskje barn og høytleser kan finne andre beskrivelser også, når de går på jakt i de minimalistiske bildene?

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788205404915

EAN 9788205404915

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

7 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Til huttetuenes land" av Maurice Sendak
Alle bokanbefalinger for dette verket