"Valebrokk har fått eit portrett utan sminke og med alle vortene og rynkene på plass"
- Per Egil Hegge, Dag og Tid
"Med nennsom hånd plukker han fra det vellet av anekdoter og muntre historier i og rundt Kåre Valebrokks liv. Ikke minst av denne grunn holder boken det tittelen lover - En god story." - Per Anders Madsen, Aftenposten
Kåre Valebrokk døde i februar 2013, 72 år gammel. Den tidligere DN-redaktøren og TV2-sjefen satte dype spor etter seg i norsk medieverden, og gjennom redaktørgjerningen fikk han også innflytelse på norsk næringsliv på 80- og 90-tallet. Det var likevel hans karisma og personlighet som gjorde ham til en kjent figur blant folk flest.
Forlag Spartacus
Utgivelsesår 2014
Omtalt person Kåre Valebrokk
Lettlest, interessant om bakgrunnen for Valebroks veivalg, passende andel anekdoter, litt for akademisk tilnærming i starten.
Jeg syntes dette var en god stor story og verdt timene jeg brukte på å lese den. Lange biografier er ikke noe for meg. 271 sider er akkurat passe. Han var også selv opptatt av at den ikke måtte være for lang. For meg var det jobben han gjorde i DN og TV2 som var mest interessant å lese om. Det som skjedde bak kulissene. Lenke til et innlegg på bloggen om boken,
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket14 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketHer er fagbøker jeg hadde glede av i 2013. Noen av titlene har omtaler.