En dag på elBulli

et innblikk i ideene, metodene og kreativiteten til Ferran Adrià

av (forfatter), Juli Soler (forfatter), Albert Adrià (forfatter) og Irene Inman Tjørve (oversetter).

Kagge 2011 Innbundet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka tar for seg en dag på den spanske restauranten elBulli, kåret til verdens beste restaurant. Boka inneholder også oppskrifter og innstikk som forklarer de kreative metodene og den kulinariske filosofien, elBullis historie og livshistorien til kokken Ferran Adriá.

Omtale fra forlaget

Verdens beste restaurant. Verdens beste kokk Boka gir en eksklusiv titt bak scenen på elBulli, verdens beste restaurant, og i tankene til Ferran Adriá, verdens mest kreative kokk. Med 2 millioner forespørsler om bordreservasjoner hvert år, og bare 8000 plasser, er det notorisk vanskelig å få et bord der. En dag på elBulli åpner for første gang dørene for alle, og avslører det indre livet på kjøkkenet og de gastronomiske innovasjonene.

Bokdetaljer

Forlag Kagge

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788248910879

EAN 9788248910879

Omtalt sted Spania

Omtalt person Ferran Adrià

Språk Bokmål

Sider 528

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket