Elsk din neste

av (forfatter).

Bladkompaniet 2020 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (2 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Oleanna gruer seg til fremtiden - hun gruer seg til bryllupsdagen, til å flytte inn på Haveng og ikke minst til å gi slipp på Martin. Under trolovelsesfesten på Haveng introduseres Iseliljas nye selskapsdame, og Oleanna har muligens all grunn til å se mørkt på dagene som kommer ... Antonette smilte hovent til Oleanna og senket stemmen ytterligere. - Det e fleire her på gården som mein at han Carsten va gal som foreslo en sånn avtale som det her. Det e meg han Alexander har kjær. Hun hevet haken med et tilfreds smil. Fra døråpningen til spisestuen sto Elen og iakttok dem med iskaldt blikk. Louise blir fortvilet og sjalu av å se Alexander og Oleanna sammen. Hvordan skal hun holde ut å ekte presten, mens søsteren skal dele livet med mannen Louise selv alltid har elsket?

Omtale fra forlaget

Oleanna gruer seg til fremtiden - hun gruer seg til bryllupsdagen, til å flytte inn på Haveng og ikke minst til å gi slipp på Martin. Under trolovelsesfesten på Haveng introduseres Iseliljas nye selskapsdame, og Oleanna har muligens all grunn til å se mørkt på dagene som kommer ...

Antonette smilte hovent til Oleanna og senket stemmen ytterligere. - Det e fleire her på gården som mein at han Carsten va gal som foreslo en sånn avtale som det her. Det e meg han Alexander har kjær. Hun hevet haken med et tilfreds smil. Fra døråpningen til spisestuen sto Elen og iakttok dem med iskaldt blikk.

Louise blir fortvilet og sjalu av å se Alexander og Oleanna sammen. Hvordan skal hun holde ut å ekte presten, mens søsteren skal dele livet med mannen Louise selv alltid har elsket?

Bokdetaljer

Forlag Bladkompaniet

Utgivelsesår 2020

Format Heftet

ISBN13 9788284130484

EAN 9788284130484

Serie Nordavind (2)

Genre Romantikk Historisk litteratur

Omtalt tid 1800-1850

Omtalt sted Nordland

Språk Bokmål

Sider 251

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Slektsfeiden" av Kaja Nylund
Alle bokanbefalinger for dette verket