Eledone II

av (forfatter).

Flyt forlag 2022 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Eledone II

19 år gamle Tau Hong Olsen har operert inn en mikrobrikke i bakhodet og blitt medlem i nettsam.funnet Veven. Forstår han fullt ut konsekvensene av det han har gjort?

Meninxpandemien har gjort at alle lever isolert, og Tau har mistet både foreldrene og vennene sine. Chipen gjør det enklere å komme i kontakt med andre. Men er egentlig folk i Veven den de gir seg ut for å være?

Tau er en anerkjent spillutvikler. Han har vokst opp med seiling og har krysset Atlanteren i foreldrenes seilbåt Eledone. Ix, skaperen av nettsamfunnet Veven, ber Tau om å utvikle en virtuell atlanterhavskryssing for datteren til en kunde. Tau bruker chipen til å skape en virkelighetsnær seilas med alt fra delfiner og flyvefisker til squaller, stormer og blikkstille hav. Han vil at kunden skal oppleve hvordan alt faktisk er på en seilbåt på Atlanteren.

Etter hvert innser Tau at Ix har sine egne planer for chipen. Planer som er så livstruende for Tau at han blir kastet ut i en kamp for sin egen eksistens.

Bli med på en seilas helt utenom det vanlige!

Bokdetaljer

Forlag Flyt forlag

Utgivelsesår 2022

Format Innbundet

ISBN13 9788283010701

EAN 9788283010701

Genre Science fiction Fantasy

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 1 0 0

Bokomtaler

BOKOMTALE: Eledone II av Marie Lødrup Svensli. Leseeksemplar fra forfatteren

Handlingen foregår i en framtidig verden. Datateknologien har kommet langt, og man kan nå få operert en mikrobrikke inn i bakhodet. 19 år gamle Tau er av de som gjør dette. Tau utvikler et slags spill, og før han vet ordet av det, har han selv blitt en av avatarene i sitt eget spill.

Forfatteren har skrevet en kreativ og underholdende historie som skiller seg ut fra andre bøker jeg har lest, men den når dessverre ikke helt opp til mine forventninger. Les og døm selv.

Les hele omtalen min her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket