Ekteskapspakten

av (forfatter) og Rune Larsstuvold (oversetter).

Cappelen Damm 2018 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (9 terningkast.)

19 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Ekteskapspakten er en fengslende og overraskende pageturner hvor tvilen om hvem som lurer hvem blir større for hver side man leser.

Nygifte Alice og Jake får tilbud om å bli med i en spesiell klubb, som kalles Pakten. Paktens mål er tydelig: hjelpe hverandre til et lykkelig og livslangt ekteskap. I begynnelsen virker reglene fornuftige: Ta alltid telefonen hvis partneren din ringer. Planlegg en felles tur minst en gang i kvartalet. Aldri nevn Pakten for utenforstående. Alice og Jake blir revet med av hemmelighetsskremmeriet og overdådige fester. Inntil en av dem bryter en regel. Når det går opp for dem hva slags kontrakt de har signert, begynner deres nye liv å fremstå som en vond drøm. Pakten, som ekteskapet, er noe man forplikter seg til for livstid. Men vil Pakten dem egentlig godt? Og ikke minst, kan de stole på hverandre?

«En page-turner ... Men kanskje ikke lesestoff for bryllupsreisen.» Grazia
«Fengende psykologisk spenning! En bok som holder deg oppe hele natten ... » Lisa Gardner

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2018

Format Innbundet

ISBN13 9788202530600

EAN 9788202530600

Genre Thriller

Språk Bokmål

Sider 429

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 3 4 1 1 0

Bokomtaler

Alice og James får ein uvanleg bryllaupsgåve - ein invitasjon til The Pact, ein klubb/organisasjon stifta med hensikt om å ivareta ekteskapet og gjere det sterkast mogleg. Dette innebærer ein rekke reglar og pliktar for begge partar - mellom anna skal dei gje kvarandre gavar kvar måned og reise på tur saman minst ein gong i kvartalet. Dei blir med, spendte og håpefulle. Reglane er som dei er, konsekvensene for å bryte reglane er imidlertid ikkje heilt som dei forventa ...

Eg likte denne boka veldig godt, og vart fort fenga i handlinga. Karakterane er truverdige og likande, og eg syntes James sitt yrke som psykolog og samlivsterapeut verkeleg gjorde noko godt for boka. Eg likte også at det tidvis blei gitt ein del "fun facts" og statistikk om ekteskap. Firaren på terninga er ganske svak - bla fordi eg syntes boka blir for overforklarande og til tider gjentakende. "I shutter"- f.eks ... eg trur aldri eg har lese det så mange gonger i ein bok før...og det blei faktisk nesten litt plagsomt når eg først hang meg opp i det. Dette og fleire andre slike beskrivelser brukes i ovekant hyppig og mister dermed mykje av verknaden sin. Innimellom brukar forfattaren også litt vel mange ord og setningar på å forklare ting som egentlig er åpenlyst eller allereide forklart tidligare i teksten.

Dette er kort sagt ein lettlest og underholdende thriller med eit ganske originalt plott. Ikkje noko verdensklasse, men absolutt leseverdig og oppslukende

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Spennende å se hvor mange av disse bøkene jeg kommer til å lese.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Siden det ikkje er plass til meir enn 100 bøker i kvar liste, og eg i år har vore så mykje prega av sjukdom at eg har satt ny personleg rekord i lesing, har eg altså måtte opprette ein liste nummer to for å få plass til bøkene eg leser i år. :-)


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Dødens elev" av Saul Black
 • "Gutten fra barnehjemmet" av Mark Hill
 • "Ikke si et ord - roman" av Holly Seddon
 • "Kvinnen som gjemte seg" av Sheila O'Flanagan
 • "Fortidens skygger - don't you cry" av Mary Kubica
 • "Alt å miste" av Jane Lythell
 • "Lyst til å drepe" av Anki Edvinsson
 • "Vargsundet" av Olivier Truc
 • "Vokteren" av Fiona Cummins
 • "Iskaldt" av Tess Gerritsen
 • "Vennen" av Joakim Zander
 • "Jærtegn - en roman om en forbrytelse" av Christoffer Carlsson
Alle bokanbefalinger for dette verket