Dødens skygge

du kan ikke lure døden-

av (forfatter) og Halvor Kristiansen (oversetter).

Cappelen Damm 2010 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.38 (16 terningkast.)

69 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Selv da det så som aller mørkest ut, klarte våre helter å redde verden og universet fra å bli tilintetgjort av demoner. Men det kostet. Bill-I måtte bøte med livet. Tilbake står Grubbs, Dervish, Kernel og Beranabus - og ikke minst Bec, en mystisk jente med store magiske evner, som levde og kjempet mot demonene for 1600 år siden. Demonene sperret sjelen hennes inne i stein - som en halvt levende, halvt død. Da Bill-I døde, overtok Bec kroppen hans og gjorde den til sin. Nå lever Bec i den moderne verden, og blir snart helt avgjørende for at menneskeheten fortsatt skal kunne stå imot ondskapen fra Demonata-universet, der den fryktede demonherren Lord Loss ikke lenger er den største trusselen.

Omtale fra forlaget

Selv da det så som aller mørkest ut, klarte våre helter å redde verden og universet fra å bli tilintetgjort av demoner. Men det kostet. Bill-I måtte bøte med livet. Tilbake står Grubbs, Dervish, Kernel og Beranabus - og ikke minst Bec, en mystisk jente med store magiske evner, som levde og kjempet mot demonene for 1600 år siden. Demonene sperret sjelen hennes inne i stein - halvt levende, halvt død.

Bill-Is død sørget for at Bec kunne overta kroppen hans og gjøre den til sin. Nå lever Bec i den moderne verden, og vil bli helt avgjørende for at menneskeheten skal kunne stå imot ondskapen fra Demonata-universet, der selv demonherren Lord Loss ikke lenger er den største trusselen ...

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2010

Format Heftet

ISBN13 9788202335090

EAN 9788202335090

Serier Demonata (7) Griff

Genre Grøssere

Språk Bokmål

Sider 205

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

8 6 2 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

69 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Andre utgaver