Det vi aldri sier

av (forfatter) og Hilde Rød-Larsen (oversetter).

Press 2026 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.62 (8 terningkast.)

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Artie Dam tilbringer dagene med å undervise amerikansk historie på videregående, korrigere elevenes uvitenhet og gi et vennlig ord til de som trenger det mest. Han tilbringer fritiden med å seile i vakre Massachusetts Bay, eller være sammen med sin voksne sønn og kona han har vært gift med i mer enn tre årtier. Men så en dag blir en hemmelighet avslørt for Artie, en hemmelighet som snur hele hans verden opp ned.

Det vi aldri sier er en inspirerende og rørende fortelling om å være et medmenneske. Om vennskap, foreldrerollen, ensomhet og viktigheten av sannhet i en verden som har kullseilt. Med utsøkt prosa og dyp innsikt tar Elizabeth Strout for seg én enkelt manns frykt og ensomhet og gjør den universell – og fanger i samme åndedrag den urokkelige kjærligheten som opprettholder og bærer oss alle.

«Strout-fans vil strømme til hennes nyeste roman, begeistret over å få møte nye karakterer i hennes alltid fengslende fiktive univers»
Booklist

«Den Pulitzerprisvinnende forfatteren avduker en ny setting og et nytt persongalleri som med energisk prosa og skarpsindig innsikt løfter hennes litterære spill.»
TIME

Forlag Press

Utgivelsesår 2026

Språk Norsk bokmål

Bokelskeres terningkastfordeling

5 3 0 0 0 0

Lister som inneholder dette verket

Lager en liste over bøker jeg ønsker å lese, mange av dem faktisk basert på omtaler her på bokelskere.no.
Mest som en huskeliste for meg selv.
Lista er i stadig endring, noen bøker blir lest ferdig, og nye ønsker kommer til.
Mange forfattere som for meg vil bli nye bekjentskaper.
Uprioritert rekkefølge.

Godt sagt! (7) Varsle

Du vil kanskje også like

• Fortell meg alt
  • Så gjør vi så - roman
  • Eden - roman
  • Min havn og min storm
  • Intermezzo
Alle bokanbefalinger for dette verket