Det siste vitnet

av (forfatter) og Heidi Grinde (oversetter).

Hr. Ferdinand 2008 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.67 (15 terningkast.)

41 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Patologen Maura Isles får sitt livs sjokk da det hun trodde var liket av ei vakker kvinne plutselig åpner øynene sine. Kvinna kjøres i hui og hast til sjukehuset, her tar hun livet av en sikkerhetsvakt og tar gisler. Et av gislene er den høygravide politietterforskeren Jane Rizzoli. Nå er det opp til Jane å finne ut hvem kvinna er og hva det er hun vil. Romanen gir et innblikk i global traffickings utnyttelse av unge jenter. Dette er den femte boka om Jane Rizzoli.

Omtale fra forlaget

Tess Gerritsen har skrevet en spenningsroman om handelen med kvinner på tvers av grenser, såkalt trafficking. En navnløs, vakker kvinne er tilsynelatende nok et lik på likhuset. Det ser ut som et selvmord, og liket venter bare på skalpellen til patologen Maura Isles. Men da Maura åpner likposen og ser på kroppen, får hun sitt livs sjokk. Liket åpner øynene! Kvinnen, som i høyeste grad er i live, blir kjørt til sykehuset. Men med en sjokkerende kalkulert presisjon myrder hun en sikkerhetsvakt og tar gisler. Hvem er denne voldelige desperate kvinnen, og hva er det hun vil? En av gislene er den gravide pasienten Jane Rizzoli - som også er politietterforsker. Mens klokken tikker, allierer patologen Maura seg med Janes mann, FBI agent Gabriel Dean. Sammen bestemmer de seg for å forsøke å spore den mystiske morderens identitet. Da føderale agenter plutselig dukker opp, skjønner både Maura og Gabriel at de er innblandet i en sak som går langt dypere enn en vanlig gisselsituasjon. Bare Jane, som holdes gissel av den bevæpnede kvinnen, har nøkkelen til mysteriet. Bare hun kan løse det - hvis hun overlever natten.

Bokdetaljer

Forlag Hr. Ferdinand

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788281660304

EAN 9788281660304

Genre Politi og detektiver Krim Thrillere

Språk Bokmål

Sider 352

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 6 4 2 0 0

Bokomtaler

Patolog Maura Isles, åpner en likpose med en ung kvinne, som angivelig har druknet. Kvinnen er iskald, men til Mauras gru, åpner kvinnen øynene. Hun lever!
Maura får kvinnen overført til sykehuset, men det skal vise seg at den ukjente kvinnen ikke akkurat er en mønsterpasient. Innen kort tid har hun myrdet sikkerhetsvakten som vokter henne. I tillegg tar hun Maura og fem andre som gisler; deriblant den høygravide politietterforskeren, Jane Rizzoli.

En thriller som berører.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "The Mephisto Club" av Tess Gerritsen
  • "Body double" av Tess Gerritsen
  • "The Apprentice" av Tess Gerritsen
  • "The sinner" av Tess Gerritsen
  • "Mord.net - en moderne røverroman" av Dan Buthler
  • "Blindt raseri" av Tess Gerritsen
  • "Dødens venterom" av Tess Gerritsen
  • "Djevelhunden" av Stephen Booth
  • "Alle midler tillatt - kriminalroman" av Jenny Rogneby
  • "Vågespill" av Ann Rosman
  • "Vakre løgner" av Lisa Unger
  • "Hjertehøst" av Tess Gerritsen
Alle bokanbefalinger for dette verket