Det fine med Kjersti

av (forfatter), Katarina Strömgård (illustratør) og Nina Aspen (oversetter).

Cappelen Damm 2019 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

En treffsikker fortelling om gode og dårlige hemmeligheter, vennskap og gruppepress, og om hvor vrient det kan være å skille mellom fantasi og virkelighet når man er syv år.
For hva gjør man egentlig når man har stjelt lærerens gullring uten at man visste det?
Hvordan sier man nei, når man ikke vil leke med bestevennen sin, og man kanskje ikke vil være bestevenner med den vennen mer?
Og hvordan får man satt en stopper for løgner når det er akkurat som om løgnene lever sitt eget liv?

Kjersti elsker gull. Kanskje det er fordi håret hennes glitrer som gull? Mange sier at det bare er rødt. Men Kjersti synes det er som gull. Under senga har hun en stor gullsamling. En dag finner Kjersti en gullring på skolen som hun tar med seg hjem. Men så forteller læreren at hun har mistet gifteringen sin og spør om noen har sett den. Da blir Kjersti helt stum ... og så er det for sent å si at hun har funnet ringen. Alle kommer til å tro at hun er en tyv!

Neste bok om Kjersti kommer våren 2020 og heter "Å være Kjersti"."Det fine med Kjersti" vant debutantprisen fra den Svenske forfatterforeningen i 2018, og har fått strålende mottagelse i Sverige. Den har også blitt nominert til Nils Holgerssons-plaketten, som er den svenske bibliotekforeningens pris for beste barne- og ungdomsbok.


"En moderne Bakkebygrenda-verden der leken er magisk!" www.dn.se

«Helena Hedlund skildrer leken så utrolig bra!» Lundströms bokradioBokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2019

Format Innbundet

ISBN13 9788202623647

EAN 9788202623647

Språk Bokmål

Sider 185

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Dette er ei fengende, tidløs, troverdig og varm bok om en nydelig syvåring som strever med å si nei. Hun bor i ei lita svensk bygd sammen med mor og far, og har en god venn som heter Gunnar. Vi følger henne gjennom eventyr, hverdagsopplevelser, motgang og funderinger. Når vi får innblikk i syvåringens alvorlige tanker, berører det. Hun er ei jente å bli glad i. Jeg kosa meg med å lese denne boka, og gleder meg til å lese den for barn. Denne boka burde barneskolelærere lese høyt i klassen. Mange unger vil nok kjenne seg igjen, og bli glad for at de ikke er alene om å "rote ting til". Boka er nummer en i en serie på tre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

De sitter der ved kjøkkenbordet, sammenvokst i en eneste stor varm klem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Andre utgaver