Den usynlige datteren

av (forfatter) og Anlaug Lia (oversetter).

Vigmostad Bjørke 2022 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.83 (12 terningkast.)

21 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Hva om den eneste måten å finne ut hva som skjedde med moren din, var å faktisk bli henne? Jeg lener meg mot ham og hvisker spørsmålet jeg ikke har tillatt meg seg selv å si høyt disse 23 årene: «Pappa, drepte du mamma?» Hannah Davidson har en far som er rammet av demens, en bror som er TV-stjerne og som hun ikke har kontakt med lenger, og en mor som ble myrdet da Hannah var barn. Drapssaken og mediedekningen av den snudde opp ned på familielivet deres. Som voksen er Hannah til forveksling lik moren. Og hun er nå på samme alder som moren da hun ble drept. Hannah har bestemt seg for å finne ut hva som egentlig skjedde med henne. Men grensene mellom mor og datter blir snart uklare, og Hannah oppdager at hun står i fare for å tape det farlige spillet hun har satt i gang.

Omtale fra forlaget

Hva om den eneste måten å finne ut hva som skjedde med moren din, var å faktisk bli henne? Jeg lener meg mot ham og hvisker spørsmålet jeg ikke har tillatt meg seg selv å si høyt disse 23 årene: «Pappa, drepte du mamma?» Hannah Davidson har en far som er rammet av demens, en bror som er TV-stjerne og som hun ikke har kontakt med lenger, og en mor som ble myrdet da Hannah var barn. Drapssaken og mediedekningen av den snudde opp ned på familielivet deres. Som voksen er Hannah til forveksling lik moren. Og hun er nå på samme alder som moren da hun ble drept. Hannah har bestemt seg for å finne ut hva som egentlig skjedde med henne. Men grensene mellom mor og datter blir snart uklare, og Hannah oppdager at hun står i fare for å tape det farlige spillet hun har satt i gang. «Denne uhyrlig spennende, nydelig skrevne boken er et must for alle som har måttet håndtere drama i sin egen familie. Jeg raste gjennom sidene, og satt som fjetret gjennom det hele. Ikke minst er fortellingen helt unik.» Sophie Hanna

Bokdetaljer

Forlag Vigmostad Bjørke

Utgivelsesår 2022

Format Innbundet

ISBN13 9788241957147

EAN 9788241957147

Genre Psykologiske thrillere

Omtalt sted England

Språk Bokmål

Sider 409

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 5 3 2 1 1

Bokomtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde dårlig tid så den ble bare kjapt skumlest, unnlater derfor å gi den karakter. Vet ikke om slutten var såååå overraskende heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: Den usynlige datteren. Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke

Hannah har flyttet hjem til faren, som lider av demens. En natt faller han ned trappen, og blir sendt til sykehuset. Farens sykdom går litt opp og ned, og periodevis forveksler han Hannah med sin døde kone. Hun ble drept da Hannah var liten. Nå kommer faren med uttalelser som gjør Hannah nysgjerrig. Hva var det egentlig som skjedde med moren, og hvem drepte henne?

Handlingen fenger fra start. Hannah er en spennende person i seg selv, som går langt for å få sine svar, og leserne blir stadig overrasket.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Bøker lest


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lyst til å lese disse bøkene.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "1989" av Val McDermid
  • "Kjærlighetens melodi" av Minnie Darke
  • "Fruene" av Tarryn Fisher
  • "Den blå villaen" av Eva Frantz
  • "Før hun forsvant" av Lisa Gardner
  • "Begravet" av Sharon Bolton
  • "En av oss skal forsvinne" av Fiona Barton
  • "Etter Ruth" av Nicola Rayner
  • "Snapshot" av Garry Disher
  • "Den navnløse arven" av Ellen G. Simensen
  • "De dødes natt" av Monika Steinholm
  • "Blyantskissen" av Tone Skillebæk Moe
Alle bokanbefalinger for dette verket