Den rutete kokeboken

av (redaktør).

Gyldendal 2010 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.17 (40 terningkast.)

347 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Kokeboken er tenkt som et hjelpemiddel både med hensyn til valg av råvarer og innføring i moderne matlagingsmetoder. I tillegg til ordinære oppskrifter, har den egne kapitler om bl.a. slankekost, barnemat, menyforslag til enkle og finere gjestebud, retter som er enkle å lage, og glutenfrie retter. Med ordliste, matvaretabell og oppskrift- og sakregister.

Omtale fra forlaget

Solgt i mer enn 250 000 eksemplarer. Endelig i revidert utgave!

I snart tretti år har Den rutete kokeboken vært den mest populære av de bøkene jeg har arbeidet med. Den er også min egen favoritt. Dette er kokeboken for alle norske hjem. Med denne i huset, kan du være sikker på at du har det du trenger for å lykkes på kjøkkenet. Nå kommer den endelig i en revidert utgave, med mange velsmakende nyheter og nye, fristende bilder. Den nye utgaven av Den rutete kokeboken har fått 120 nye oppskrifter. I tillegg har de gode, gamle tradisjonsrike rettene har fått større plass, noe som gjør dette til den komplette kokeboken.Vennlig hilsenIngrid Espelid Hovig

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2010

Format Innbundet

ISBN13 9788281880900

EAN 9788281880900

Språk Bokmål

Sider 751

Utgave 7

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

14 21 4 0 1 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Jeg har noen meter med kokebøker, men det er alltid plass til en fin til! Må nok innrømme at de fleste er bla- og kosebøker, men her er noen jeg faktisk bruker. Rekkefølgen er (litt) tilfeldig. ;-)


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hekta på kokebøker. Så enkelt er det


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bøker jeg ønsker meg. Bøker jeg ønsker skal stå i den fysiske bokhylla mi. Jeg samler nemlig på kokebøker. Om du har en du vil gi meg (selv om den ikke står her), ta gjerne kontakt!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sommeren 2017 gjennomførte NRK P2 radioserien Faktasjekken - jakten på Norges beste sakprosa, i samarbeid med Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFF). De ville undersøke hvilke sakprosabøker som har formet Norge og nordmenn etter 2. verdenskrig. Utvalgte eksperter i 10 ulike panel i 10 kategorier satte opp til sammen 250 bøker, og disse ble stemt over blant NFFs 5500 medlemmer.

Virkeligheten er fantastisk - les sakprosa!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ufullstendig liste.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Andre utgaver