Utgivelsesår 2013
ISBN13 9788203256707
EAN 9788203256707
Genre Humor
Stakkars Jon Knoll! Han er superrik, men fordi faren hans ble rik av et revolusjonerende dopapir, blir han ertet på snobbeskolen han går på og har ingen venner. For å starte på nytt, bytter han skole og forteller ingen om alle millionene. Kanskje han kan få venner der?
Dette er en lettlest og humoristisk barnebok som passer bra for fans av Rampete Robin og Greg Heffley fra En pingles dagbok - situasjonskomedie med hjerte, men også skarp humor som ikke alltid er like snill. Faktisk litt rørende også!
Her gikk den ned på høykant hos niåringen, og hun leser gjerne mer av denne forfatteren. (Og det gjør jeg også...)
Boken handler om Jon Knoll. Faren til Jon er miliardær.
Han ble miliardær av "RumpeRen" ( et slags dopapir)
Jon får alt han vil ha, men det eneste han trenger nå er en venn.
Jeg synes boka var veldig morsom og litt spennende.
Boka hadde også mange fine tegninger.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketBokblink Barn er en presentasjon av nyere litteratur for barn i aldersgruppen 0-12 år (Billedbøker, barnebøker, ungdomsbøker og apper). Arrangøren var Vest Agder Fylkesbibliotek sammen med 4 lektører, 7 og 8 mai.
Hva gir man de som har lest alle pingle-bøkene eller venter på neste?
Noen forslag...