De som er i storm og fare

av (forfatter) og Henning Kolstad (oversetter).

Cappelen Damm 2011 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.15 (39 terningkast.)

88 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Eieren av Bannock Oil, Hazel Bannock, kontakter den tidligere elitesoldaten Hector Cross da familiens yacht blir kapret av afrikanske pirater utenfor kysten av Madagaskar. Hazels 19 år gamle datter, Cayla, var om bord da yachten ble kapret, og hun blir holdt som gissel av piratene. De krever en stor sum i løsepenger, og da hun får bevis på at Cayla blir torturert, ber hun Hector om hjelp. Sammen tar de loven i egne hender. Dette er den første boka med Hector Cross.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788202362645

EAN 9788202362645

Serie Hector Cross (1)

Genre Spenning

Omtalt sted Afrika Det indiske hav

Språk Bokmål

Sider 379

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 12 18 5 1 1

Bokomtaler

Dårlig spenningsbok! Jeg hadde store forventninger til denne, men forventningen ble ikke innfridd! Dette ble for stort, amerikansk, overveldende og unaturlig, så det ble mer et eventyr enn en spenningsroman.

Når datteren til en av verdens rikeste kvinner blir kidnappet, da er det ingenting som stopper moren på å få tilbake datteren. Det øses ut med penger, soldater, skip, det er ingen grense for noen ting. Dette gjør at det blir så urealistisk, og jeg blir ikke veldig engasjert i boka.

Jeg hørte denne som lydbok, og innleser Hedda Munthe gjorde en god jobb! Hun klarte å spille flere personer med stemmen sin, og ga meg mer enn jeg ville fått ved å lese den i papirform.

Det skal ganske mye til for at jeg skal avbryte en bok, men jeg var på nippet med denne. Jeg klarte heldigvis å holde ut, for det var selvsagt noe bra også! Grei spenning, både trist og god avslutning, og et stort problem for annen skipstrafikk og militæret ble løst.

Joda, alt i alt en grei bok, men det finnes et hav av bøker, både blant krim og spenning, som er mye mye bedre enn denne! Vi har veldig mange nordiske forfattere som skriver utrolig bra krim og spenning, og jeg tror primært jeg skal holde meg til dem. Litt mer realistisk og nært, kjenner meg litt mer igjen. Tror det er viktig for opplevelsen av en bok. Drøyer det en stund til jeg prøver meg på flere bøker av Smith!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Ond sirkel" av Wilbur Smith
  • "Dyret" av Wilbur Smith
  • "Assegai" av Wilbur Smith
  • "Den gylne løve" av Wilbur Smith
  • "En spurv til jorden" av Wilbur A. Smith
  • "Under tigerens klør" av Wilbur Smith
  • "Katastrofen" av Wilbur A. Smith
  • "Flukten" av David Baldacci
  • "Ørkengud" av Wilbur Smith
  • "Skinnende gull" av Wilbur Smith
  • "Courtneys krig" av Wilbur Smith
  • "Mørk storm" av Wilbur Smith
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver