Da tigrene røykte

av (forfatter).

Damm 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (3 terningkast.)

13 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Katinka er ei ung kvinne som ble adoptert fra Sør-Korea som liten. Selv om hun er oppvokst i Norge og tenker på seg selv som norsk, føler hun seg likevel annerledes. Romanen handler om hva som skjer når hun bestemmer seg for å dra tilbake til Sør-Korea på leting etter sitt biologiske opphav.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788204094902

EAN 9788204094902

Omtalt sted Norge Sør-Korea

Språk Bokmål

Sider 175

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Historien om oss slutter ikke. Den bare fortsetter i en annen retning, men hvor vet bare vinden. Så umerkelig disse øyeblikkene glir forbi oss. De som i ettertid viste seg å bety noe, men som vi nærmest ikke opplever engang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det sies at regnbuen er på sitt vakreste under monsunen. Naturen åpenbarer sine innerste farger og blomstrer gjennom dens prakt. Det sies at det mest forgjengelige er skrittene i sanden etter tidevannet. Jeg ser døgnet forsvinne gjennom hendene mine, i gropen mellom fingrene som holder om pennen mot papiret. Om jeg bare kunne bryte gjennom regnet og fange lyset som faller ned mot deg. Da ville jeg spre det ut mot verden og erklære en gang for alle at jeg elsker deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Se alle de linjene som går på kryss og tvers. Det er blodårene dine. Som et kart, synes du ikke?" "Et kart," gjentok jeg og åpnet hånda, lukket den igjen, åpnet den igjen. Kartet forandret seg i den bevegelsen, utvidet seg i linjene i huden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

noen fortalte meg en gang at det finnes et smutthull i atmosfæren der det hverken er luft eller stråling. Det er selvfølgelig usynlig for det blotte øye, men om man noen gang finner det, vil man straks vite hva det er. da vi går inn for landing over tåka i Seoul, oppdager jeg dette smutthullet. Jeg opplever det bare for et sekund kanskje, i et øyeblikk da lydene og bevegelsene rundt meg stopper.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et dragsug som kjemper seg fram mellom himmelen og jorda. Her er jeg. Jeg kan ikke snu. Dette er livet mitt, akkurat nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Tips mottas med takk!


Godt sagt! (8) Varsle Svar

"Bindestreksnordmenn". Forfattere med tilhørighet til flere land enn Norge. Enten de er født i et annet land eller norskfødte med én eller begge foreldre fra annet land enn Norge. Adopterte er dermed med på lista. Det er en stor variasjon som vises her - heldigvis.

Obs - lista er under arbeid, så kom gjerne med tips :-)


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dette er bøker som jeg har falt pladask for etter å lest hva de handlet om... Man vil bare lese det NO og lese det ut med en gang... Det rare er at mange av disse bøkene har jeg ikke valgt å lese selv om de er de jeg vil lese aller mest... Leser med andre ord bøker som virker bra. Men ikke på langt nær som disse. Det er blitt en lang liste etterhvert


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "I gode og onde dager" av Gill Paul
  • "Bare en datter" av Chi An
  • "Engel av nylon - roman" av Helene Uri
  • "Stemmer i natten - kinesiske kvinner forteller" av Xinran
  • "Østenfor solen" av Julia Gregson
  • "Beindoktorens datter" av Amy Tan
  • "Tyskerjentene - historiene vi aldri ble fortalt" av Helle Aarnes
  • "Lykke og glede" av Amy Tan
  • "Mokka" av Tatiana de Rosnay
  • "Tapte døtre - fortellinger om savn og kjærlighet" av Xinran
  • "I vargens tid - bok 1 -  del 1" av George R.R. Martin
  • "Små nøkler store rom - roman" av Bjørg Vik
Alle bokanbefalinger for dette verket