Cernunnos' komme

horngudens tale

bok IV

av (forfatter).

Tiden 2000 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.40 (5 terningkast.)

44 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

En utsultet jeger vandrer ned fra Barkasfjellene i nord. Halvt glemte minner driver ham sørover, mot landet som føder vårsolen. I fire tiår har han levd i skogene, men bak skjegget har han en ung manns ansikt. Barkasmennene kaller han Ulv, og rundt leirbålene blir det sagt at han bærer vargenes sjel i seg. Men Ulvs møte med bosetningen i sør endrer alt. Han trekkes inn i en verden i omveltning. For Tarkins krigere har seilt over havet, og landene er hjemsøkt av feider og krig. Det eldste folket hvisker at gudene har steget ned fra himmeltaket for å kjempe blant dødelige menn. Tiden er kommet da Cernunnos vil vende tilbake. Og han vil reise seg mot sin gamle fiende i sør.

Omtale fra forlaget

B. Andreas Bull-Hansen utga sin første bok i 1996, og er siden blitt en av våre mest leste forfattere innen den mytiske og eventyrlige sjangeren. Det var dager og måneder, det var år og tiår. Mange slektledd av ulver hadde han sett, han kjente deres hyl når lederhannen døde, og han hylte med dem. Det var hans liv. Det var slik det alltid hadde vært. Han var en vandrer, en omstreifer. "Ulvmanna vandre," pleide barkasjegerne å hilse ham. Men han så dem sjelden. Kanskje støtte han på sporene deres noen ganger hver vinter, og kanskje så han bålrøyken fra leirene deres når han holdt seg i fjellene. Men han gikk alltid en annen vei. En utsultet jeger vandrer ned fra Barkasfjellene i nord. Halvt glemte minner driver ham sørover, mot landet som føder vårsolen. I fire tiår har han levd i skogene, men bak skjegget har han en ung manns ansikt. Barkasmennene kaller ham Ulv, og rundt leirbålene blir det sagt at han bærer vargenes sjel i seg.Men Ulvs møte med bosetningene i sør endrer alt. Han trekkes inn i en verden i omveltning. For Tarkins krigere har seilt over havet, og landene er hjemsøkt av feider og krig. Det eldste folket hvisker at gudene har steget ned fra himmeltaket for å kjempe blant dødelige menn. Tiden er kommet da Cernunnos vil vende tilbake. Og han vil reise seg mot sin gamle fiende i sør. I Cernunnos' komme blir vi med inn i en mytisk og fascinerende verden. Boken er en frittstående fortsettelse av Ham som søker, og utgjør den fjerde delen av "Horngudens tale".

Bokdetaljer

Forlag Tiden

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788210045370

EAN 9788210045370

Genre Fantastisk litteratur

Språk Bokmål

Sider 499

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 3 1 1 0 0

Bokomtaler

Jeg fikk denne boken av min mor da den kom. Raskt forsto jeg at det var flere i serien, så jeg lånte de andre på biblioteket. Det var en bra bok, og jeg kan på det varmeste anbefale serien for fantasyfolket. Det er mye mørk tematikk i bøkene, så jeg vil nok anbefale den for de over 16 år. Kanskje også 18. Dette er jo noe så skjeldent som en norsk fantasyserie. Dem er det ikke mange av. Terningkast 5 fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Kjøpt på bibliotek 10 kr stk :-)


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Tazka Kora - horngudens tale" av Bjørn Andreas Bull-Hansen
  • "Der gudene dør - horngudens tale" av Bjørn Andreas Bull-Hansen
  • "Han som søker - horngudens tale" av Bjørn Andreas Bull-Hansen
  • "Brans reise - horngudens tale : bok II" av Bjørn Andreas Bull-Hansen
  • "Horngudens tale I-III" av Bjørn Andreas Bull-Hansen
  • "Syv historier fra Vestskogen" av Bjørn Andreas Bull-Hansen
  • "Dragens tårer - horngudens tale : bok I" av Bjørn Andreas Bull-Hansen
  • "Legenden om tvillingene. Bd. 1 - magiens våpen" av Margaret Weis
  • "Den svarte guden - bind 2" av J. Gregory Keyes
  • "Den svarte guden - bind 1" av J. Gregory Keyes
  • "Den røde oksen" av Bjørn Andreas Bull-Hansen
  • "Legenden om Atlantis - bok 3" av Stephen R. Lawhead
Alle bokanbefalinger for dette verket