Brottsjø

av (forfatter).

Bladkompaniet 2000 Heftet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Marianne hadde alltid vært en kvinne som gjorde som hun selv ville, og brydde seg lite om hva andre folk mente. Men når det gjaldt datteren Annelies Sara, var situasjonen en annen. Marianne ønsket å se henne gift i et fordelaktig ekteskap som ville øke rederiets anseelse og kapital. Men Annelies Sara ville ha kontroll over sitt eget liv, derfor kranglet de stadig. Situasjonen tilspisset seg ytterligere da Annelies Sara dro alene ut med båten, uten å spørre om lov først. Hun nøt friheten og møtte en mann som både skremte henne og fascinerte henne. En mann hun ikke klarte å glemme. Hun viste de ville komme til å møtes igjen.

Omtale fra forlaget

Marianne hadde alltid vært en kvinne som gjorde som hun selv ville, og brydde seg lite om hva andre folk mente. Men når det gjaldt datteren Annelies Sara, var situasjonen en annen. Marianne ønsket å se henne gift - i et fordelaktig ekteskap som ville øke rederiets anseelse og kapital. Men Annelies Sara hadde for mye av moren i seg. Hun ville ha kontroll over sitt eget liv, og derfor kranglet de stadig. Situasjonen tilspisset seg ytterligere da Annelies Sara dro alene ut med båten - uten å spørre om lov først. Hun nøt friheten . og nektet å tenke på hva som ville skje når hun kom hjem. Dessuten møtte hun Johan Caspar Brochmann - en mann som både skremte henne og fascinerte henne. En mann hun ikke klarte å glemme. Hun viste de ville komme til å møtes igjen.

Bokdetaljer

Forlag Bladkompaniet

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9788250944237

EAN 9788250944237

Serie Brenning (9)

Genre Romantikk

Omtalt tid 1800-tallet

Språk Bokmål

Sider 252

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket