Beste praksis i ergoterapi

av (redaktør), Unni Sveen (redaktør), Jan Holm (redaktør), Cathrine Hagby (redaktør), Bente Hammervold (redaktør), Solvår Reinsberg (redaktør) og Else Merete Thyness (redaktør).

Tapir akademisk forl. 2007 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder artikler om den ergoterapeutiske praksis. Fokuset i artiklene er rettet mot kjernen i faget: aktivitet og deltakelse for alle uansett funksjonsevne, livssituasjon eller sykdom. Beregnet på ergoterapeuter og studenter.

Omtale fra forlaget

I forbindelse med tidsskriftet Ergoterapeutens 50-års jubileum har redaksjonskomiteen valgt å hylle den ergoterapeutiske praksis gjennom å utgi boka Beste Praksis i ergoterapi. Ergoterapeuters praksis handler om å gjøre brukerne i stand til å erobre eller gjenerobre ønsket hverdagsliv til tross for funksjonshemning, uheldige livsforhold eller sykdom. Boka viser noe av bredden i faget i Norge pr. 2007. Forfatterne er mange og de deler kunnskap og erfaringer som kan være til gavn for studenter og ergoterapeuters kliniske hverdag relatert til dagens utfordringer. I denne boka finner du artikler som gir innspill til hva som er en kunnskapsbasert praksis samt artikler om beste praksis knyttet til ergoterapeuters ulike fagområder som for eksempel barns helse og eldres helse. Det som for oss i redaksjonen for denne boka trer tydelig fram fra bidragene, er at beste praksis i ergoterapi bygger på et ressursorientert syn på mennesket.

Bokdetaljer

Forlag Tapir akademisk forl.

Utgivelsesår 2007

Format Heftet

ISBN13 9788251922777

EAN 9788251922777

Språk Bokmål

Sider 271

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket