Bare

lærestykke

av (forfatter).

Tiden 2002 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.00 (1 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Fleire av dikta i diktsamlinga er komponert som små regler, korte lærestykke om korleis ein best mogleg kan leva livet sitt. Desse dikta har ofte moralen si form, utan at det alltid er like lett å skjøne kva moralen eigentleg er. Dei er lærestykke, utan at det treng å vere noko å dra lærdom av.

Omtale fra forlaget

Små, underfundige lærestykke om å leva livet. Fleire av dikta i Øystein Hauge si diktsamling Bare - lærestykke er komponert som små regler, korte lærestykke om korleis ein best mogleg kan leva livet sitt. Desse dikta har ofte moralen si form, utan at det alltid er like lett å skjøne kva moralen eigentleg er. Dei er lærestykke, utan at det treng å vere noko og dra lærdom av. Som i dette diktet: [to fotografi] to fotografi liker eg godtdet eine av søster mi i bryllupet hennardet andre av ein gammal mann i ei gravferd søster mi står på kjøkkenet og gretden gamle mannen ler seg mest i hel berre ein sinnssjuk dansar når han er edrusa cicero Øystein Hauge (f. 1956) skriv korte og konkrete dikt med humor som overraskar. Han debuterte i 2000 med haikusamlinga GRØNT. Bare - lærestykke er hans andre diktsamling.

Bokdetaljer

Forlag Tiden

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788210047107

EAN 9788210047107

Språk Nynorsk

Sider 79

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 0 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket