Bare gjør det

trofast rebell for Siv og Erna

av (forfatter).

Kagge 2016 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

På innsiden av regjeringskontorene.

I desember 2015 fikk Robert Eriksson avskjed i nåde etter to år som statsråd i Erna Solbergs regjering. I denne ærlige og åpenhjertige boka forteller han om hvordan og hvorfor han kom inn i politikken. For ham har det alltid handlet om å gjøre hverdagen enklere for folk flest, og om å bygge et velferdssamfunn som er til for dem som trenger det aller mest.

Leseren får innblikk i hans hjertesaker, hans kamp for erstatning til nordsjødykkerne, foreldres rett til å være hjemme og pleie sine syke barn, motstanden han møtte da han moderniserte arbeidsmiljøloven og forsøket på å reformere NAV.

Eriksson beskriver også FrPs vei fra å bli bombardert med råtne egg, til regjeringskvartalet, og han forteller om sitt forhold til sentrale kolleger som Siv Jensen, Carl I. Hagen og Erna Solberg.

Vi får høre om den gleden det er å bli spurt om å bli minister, og skuffelsen ved å måtte gå. Ikke minst får vi høre om skittent spill, embetsverkets sanne ansikt og det indre livet i regjeringen. Hvordan fungerer det blå-blå samarbeidet - sånn egentlig?

Robert Eriksson er landets eneste FrP-er som har sittet i regjering. I denne boka forteller han om hvordan og hvorfor han kom inn i politikken. Han beskriver også partiets vei fra å bli sett på som råtne egg til regjeringskvartalet, og forteller om sitt forhold til sentrale kollegaer som Siv Jensen, Carl I. Hagen og Erna Solberg. Vi får høre om den gleden det er å bli spurt om å bli minister, og skuffelsen ved å måtte gå. Ikke minst får vi høre om skittent spill, embetsverkets sanne ansikt og det indre livet i regjeringen. Hvordan fungerer det blå-blå samarbeidet - sånn egentlig?

Bokdetaljer

Forlag Kagge

Utgivelsesår 2016

Format Innbundet

ISBN13 9788248919483

EAN 9788248919483

Genre Personlige beretninger

Omtalt sted Norge

Omtalt person Robert Eriksson

Språk Bokmål

Sider 380

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket