Balkongbønder

av (forfatter), Thomas Horne (forfatter), Eivind Stoud Platou (illustratør) og Colin Eick (foto).

Handverk forlag 2018 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Tenk å dyrke sin egen mat på balkongen. Midt i byen. Invitere venner på salat med solmodne tomater, søte og sprø sukkererter og fargerike, vakre og velsmakende blomster, alt dyrket på noen få kvadratmeter med uteplass. Det går faktisk an. Selv om du bor i byen, kan du bli bonde du også. På balkongen, på takterrassen, i bakgården eller på gatetunet utenfor bygården. Men du må ha kunnskap, og fordi balkongjordet er så lite, må du være spesielt kreativ. Balkongbønder gir deg en grundig innføring i alt du trenger å vite for å bli bonde på liten plass. Med enkle grep, innsats og tålmodighet kan balkongen din bugne av deilig hjemmedyrket mat - året rundt.

Boka er skrevet av Andreas Capjon, også kjent som Bybonden som driver urbant jordbruk i Bjørvika i Oslo, og Thomas Horne, forfatter av en håndfull bøker om mat og drikke, senest Kunsten å ikke kaste mat. Colin Eick har fotografert, og Eivind Stoud Platou står for illustrasjoner og design.

Bokdetaljer

Forlag Handverk forlag

Utgivelsesår 2018

Format Heftet

ISBN13 9788293615026

EAN 9788293615026

Språk Bokmål

Sider 249

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

God og grundig fagbok om å dyrke på liten plass. Litt for grundig, kanskje? Hadde jeg bladd i denne da jeg var nybegynner, hadde jeg tenkt at dette er aaaalt for mye for meg og gitt opp. Men nå som jeg har vært i gang en stund, tar jeg til meg det jeg har bruk for. Deilig fokus på at ikke bare er lov, men helt nødvendig å prøve og feile. Nå har jeg fått inspirasjon til noen nye prosjekter jeg kan teste ut. Det går sikkert galt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket