Arkitektens blindsone

noveller

av (forfatter).

Wigestrand 2017 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

«Arkitektens blindsone» er kritikerroste Kristin Hoffmanns andre novellesamling. Her møter vi blant andre en farsbundet eneboer som mister fotfestet og forstanden når han blir invadert av en rotte, en eldre mann som ringer barndomsvennen for å få av seg en ubehagelig mistanke, en mann som motvillig åpner døra for en pågående forsikringsagent, og en arkitekt som overmannes av en påtrengende følelse av at livet mangler noe vesentlig og avgjørende.
Språket er perspektivrikt og sofistikert, med uvanlige tankesprang og avansert parallellføring av flere motivkretser. Som leser blir du dratt inn i tekstenes eksistensielle dybde, og hele tiden synes det å ligge noe urovekkende, faretruende og potensielt livsendrende under og mellom linjene.

Kristin Hoffmann (f. 1970) er journalist, oppvokst og bosatt i Stavanger. Hun debuterte med novellesamlingen «Natten er et åpent rom» i 2011. I 2015 ga hun hun ut romanen «Midt på natten er et egnet tidspunkt» «Arkitektens blindsone» er hennes tredje bok. Med denne befester hun sin posisjon som en høyst særpreget forfatter - som bør leses langsomt.

Bokdetaljer

Forlag Wigestrand

Utgivelsesår 2017

Format Innbundet

ISBN13 9788281402287

EAN 9788281402287

Språk Bokmål

Sider 130

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket