Anemones piano

av (forfatter).

Publica 2023 E-bok

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Anemones piano er en tankevekkende oppvekstroman fra sør i Østfold på 1960-tallet, med skarpe observasjoner om gamle og moderne normer i ei brytningstid. Den omhandler en tilsynelatende helt vanlig familie, men hvor mor har store og urealistiske ambisjoner for datteren sin. Så store er ambisjonene at det til slutt blir altoppslukende. Moren har i tillegg en stor hemmelighet å bære på.



«-Mora di kan vel ikke tvinge deg, Anemone? Du har da vel egen vilje, store jenta! - Jo, jeg har vel det, men jeg er ikke vant til å bruke den, svarer Anemone. Når skulle jeg i så fall ha brukt den?»



«Det er mørkt i rommet, men når han stryker henne over kinnet, kjenner han at det er vått, så han spør henne om hvorfor hun er lei seg. Vil hun at han skal gå? Det vil ikke Anemone. Hun vil at han skal bli, og sier at hun må fortelle ham noe, men det er ikke lett, for de har aldri fortalt hverandre noe før, i hvert fall ikke noe viktig og alvorlig. Ikke noe så viktig og alvorlig som dette, og før hun får tenkt hele tanken ferdig om hvordan hun vil si det, så hikster hun ut: - Mamma har blitt gal, og det er min skyld!»

Bokdetaljer

Forlag Publica

Utgivelsesår 2023

Format E-bok

ISBN13 9788284162287

EAN 9788284162287

Omtalt tid 1960-1969

Omtalt sted Østfold

Språk Bokmål

Sider 194

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket