Omtale fra forlaget
En nyttig håndbok for alle med matallergi eller matintoleranse. Også godt egnet for kokker, førskolelærere og helsepersonell.
Første del av boken gir nødvendig innsikt og bakgrunn til å forstå problemkomplekset rundt matallergi. For mange vil denne innsikten gi en trygghet i den daglige omgangen med mat.
Andre del presenterer rundt 350 velprøvde og gode oppskrifter og en rekke gode råd som vil gjøre hverdagen lettere for alle med allergi eller matoverfølsomhet.
Forlag Kom forlag
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788293191216
EAN 9788293191216
Språk Bokmål
Sider 285
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Dette er en skikkelig god bok som ikke bare tar for seg hva matallergi og matintoleranse er, men også presenterer alternative ingredienser og oppskrifter. Andre bøker jeg har lest om temaet er enten kokebøker med oppskrifter ELLER de forklarer allergi/intoleranse. Denne boka kan absolutt anbefales til både de som vil lære mer om former for matallergi/intoleranse samt til den som trenger konkrete oppskrifter.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket