Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken er en innføring i hvordan brennevinet i sin tid ble til. I tillegg er den en kokebok i kunsten å lage egen akevitt. Du lærer å krydre brennevin med urter fra egen hage, eller ved hjelp av vekster som finnes ville i naturen. Forfatteren gir deg også en del betraktninger om når og hvordan akevitt skal kunne serveres og fortæres. Har litteraturliste.
Omtale fra forlaget
Boken er en innføring i hvordan brennevinet i sin tid ble til. I tillegg er den en kokebok i kunsten å lage egen akevitt. Du lærer å krydre brennevin med urter fra egen hage, eller ved hjelp av vekster som finnes ville i naturen. Forfatteren gir deg også en del betraktninger om når og hvordan akevitt skal kunne serveres og fortæres. Har litteraturliste.
Forlag Allehånde Damm
Utgivelsesår 1999
Format Innbundet
ISBN13 9788244503341
EAN 9788244503341
Språk Bokmål
Sider 136
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket