Agenten

kriminalroman

av (forfatter).

Comino 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.40 (5 terningkast.)

12 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er den første boka om Sven Hope.

Omtale fra forlaget

Tolv år etter debuten er "Norges første internettromanfigur" Sven Hope tilbake, denne gangen i langt mer dramatiske omstendigheter enn da han førte sin nølende dagbok i pennen. Vi møter Sven, sittende på kontoret, mens han i kjent stil undrer seg over livet sitt og hva det skal bli til. I løpet av noen få ettermiddagstimer en helt vanlig tirsdag blir alt brått snudd på hodet. En av hans beste venner, fotballagenten Jarle Soldal, ringer og inviterer Sven med på en sensasjon. Det største fotballtalentet Bergen noensinne har sett, Branns stjerneskudd Mikkel Båslid, skal signere for Tottenham Hotspur. Sven får være med på signeringen og er den siste som forlater den nybakte Englandsproffen. Neste formiddag blir Sven avbrutt i et møte av Jarle som i ren panikk ringer for å få hjelp. Sven er førstemann på plass og er den som finner Mikkel Båslid død i sin egen leilighet. Raskt blir han trukket inn mot sentrum av begivenheten og er i løpet av kort tid politiets hovedmistenkte. Svens kamp for renvaskelse starter og vi følger ham i en heseblesende kamp for å bli kvitt mistanken som henger over ham som en mørk sky. Historien er preget av driv, humor og et fengende språk. Handlingen er lagt til lett gjenkjennelige omgivelser i Bergen - er dette byens nye litterære krimhelt?

Bokdetaljer

Forlag Comino

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788299905701

EAN 9788299905701

Genre Spenning

Omtalt sted Bergen

Språk Bokmål

Sider 314

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 3 0 0 0

Bokomtaler

hyggelig bekjentskap med herr Hope, spennende krim, litt mye fotball-teknisk, men det gjelder bare visst man ikke liker fotball (jeg liker ikke fotball). Likte den såpass godt at jeg vil lese neste bok :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sven Hope er plutselig en veldig uheldig fyr, for hvorfor viser det seg at han alltid er i nærheten når noe mistenkelig skjer? Han som bare dager i forveien satt på jobb og tenkte at livet hans begynte å kjede han, og vurderte å finne på noe helt annet både i jobbsammenheng og privat.

I løpet av et par uker blir livet hans mer begivenhetsrikt enn noen gang, og det eneste han vet helt 100 % sikkert er at han selv er uskyldig i alt politiet beskylder han for. Så hvem er det da som sørger for å få han opp i disse situasjonene?

Sven er en fornuftig fyr, men likevel har han vanskelig for å åpne seg helt overfor politietterforskeren Sæter, og akkurat dette trekket ved Sven gjør meg litt irritert, for dersom han hadde spilt med åpne kort fra første stund kunne han muligens sluppet å bli sett på som hovedmistenkt i alt som skjer disse to ukene. Men samtidig gir dette en ekstra driv i handlingen, for i stedet for å være åpen mot politiet drar Sven ut selv for å finne ut hvem det er som narrer han opp i alle disse situasjonene, og når Sven først er i gang blir det spennende, veldig spennende.

I denne boka er det ikke mye tomt utenomsnakk (heldigvis), og når jeg tenkte at nå må det vel roe seg litt for Sven, så skjer det noe uventet igjen. Jeg synes boka var lettlest, og med et godt språk. Handlingen er hele tiden kronologisk, noe jeg synes var veldig ryddig i forhold til handlingen.

Jeg likte boka, og gir den en sterk 4'er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Spennende krim


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Huskelisten på Storytel


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Englestrøk" av Fredrik Schmidt Fotland
 • "Trekkfuglene - kriminalroman" av Erling Greftegreff
 • "Slå på ring - kriminalroman" av Frode Eie Larsen
 • "Iskald - kriminalroman" av Agnes Lovise Matre
 • "Savnet" av Michael Katz Krefeld
 • "Hauges direktiv - kriminalroman" av Ørjan N. Karlsson
 • "Sekten" av Michael Katz Krefeld
 • "Linnés dystre lærdom - kriminalroman" av Lars Mæhle
 • "Mysteriet" av Vidar H. Andersen
 • "Ung kvinne forsvunnet" av Claire Douglas
 • "Harbour Street" av Ann Cleeves
 • "Døden kjem med bussen - kriminalroman" av Vigdis Kroken
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver