Adresse. Livet

roman

av (forfatter).

Tiden 2021 E-bok

Gjennomsnittlig terningkast: 4.33 (3 terningkast.)

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

På vei hjem fra en filmfestival, støter den anerkjente regissøren Michael på den unge norske forfatteren V. Han har laget sin siste film, hun lider av skrivesperre.

I det siste har Michael begynt å lytte til magefølelsen og får for seg at det var meningen at de skulle treffes. Uten helt å vite hvorfor tilbyr han henne å bo hos ham, på den vakre spanske øya, slik at hun kan få ro til å skrive.

Gjennom et langt liv har han selv måttet forholde seg til de fleste aspekter ved det å skape, og ser for seg at han kan være som en slags mentor for henne. Der han imidlertid ikke har forutsett er hvilke følelser som oppstår i ham i det som skal være den rolige, tilbaketrukne avslutningen på et rikt, om enn ensomt liv.

Han kan heller ikke vite at relasjonen til den unge forfatteren kan få ham til å revurdere forestillingene han har om seg selv.

Adresse. Livet. er en rik roman om kunst, moral, vennskap og kjærlighet. Romanen har dessuten et helt eget tempo, som gir leseren en følelse av å tilbringe tid på et rolig sted i svært stimulerende selskap.

Bokdetaljer

Forlag Tiden

Utgivelsesår 2021

Format E-bok

ISBN13 9788210058363

EAN 9788210058363

Omtalt sted Spania

Språk Bokmål

Sider 316

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 0 1 0 0

Bokomtaler

Jeg elsket Du kan ikke skylde på rever, av Hilde Lindset. Derfor ble jeg så skuffet over denne her. Skulle ikke tro det var samme person som hadde skrevet de to bøkene. Tenkte jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

6 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket