Å bekjempe kroniske smerter

av (forfatter), Helen Macdonald (forfatter), Catherine Carus (forfatter), Hazel Howden-Leach (forfatter) og Petter Røen (oversetter).

Tapir akademisk forlag 2011 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken egner seg for personer som må lære seg å leve med kroniske smerter, og som ønsker å håndtere hverdagen på en bedre måte. Den beskriver bl.a. hvordan man kan løse problemer i hverdagen, mestre ukonstruktiv tankemønstre og hvordan man kan bruke avslapningsteknikker. Med ordliste.

Omtale fra forlaget

Kroniske smerter påvirker alle sider ved livet og menneskene rundt deg. Målet med denne boken er å gi deg en bedre forståelse av smertene og hvordan de påvirker kroppen din, og du vil få hjelp til å utforske forskjellige medisinske undersøkelses- og behandlingsmetoder. Boken beskriver hvordan du kan justere aktivitetsnivået ditt og løse problemer i hverdagen, hvordan du kan mestre humørsvingninger og ukonstruktive tankemønstre, og hvordan du kan bekjempe søvnproblemer og bruke avslapningsteknikker.
Boken egner seg for personer som - må lære seg å takle problemer med kroniske smerter, og som ønsker å håndtere hverdagen på en sikrere og bedre måte - ønsker å være så sunne og aktive som mulig, selv om de har smerter - ønsker hjelp mens de venter på å få smertene undersøkt eller behandlet, eller etter at dette er gjort - har oppdaget at det ikke finnes flere medisinske behandlingsmetoder som vil kunne hjelpe - er åpne for å bruke skrevne selvhjelpsmetoder, enten alene eller med støtte fra andre.

Bokdetaljer

Forlag Tapir akademisk forlag

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788251927154

EAN 9788251927154

Serie En selvhjelpsguide basert på kognitiv atferdsterapi

Språk Bokmål

Sider 269

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket