Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

  • Jeg var riktignok ikke edru, sa fylliken. - Men så full at jeg sier nei til fire flasker vin, blir jeg aldri.
Godt sagt! (11) Varsle Svar

Dressen satt perfekt på den smidige figuren - som pelsen på et kattedyr; det var en kropp med medfødt talent for klær.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har mistet min eleganse til kjedsomheten. Det er ingen tragedie det er snakk om, bare en mann som kjeder seg til døde. Noen vil si at jeg har mistet verdigheten, men den har jeg i behold, så vidt. Eller kanskje jeg mener integriteten. Det siste, tror jeg. Verdighet er hva verden tillegger en, integriteten er noe man kjenner best selv. Ja, jeg tror det er slik. Når jeg tenker meg om, tror jeg det er mange som mener jeg har mistet verdigheten; det får så være. Man kan leve et helt liv uten verdighet, og likevel ha integriteten i behold. Men det plager meg at jeg nok har mistet en del av min forfengelighet; forfengelighet kan føre til stolthet, like mye som til skam. Det kommer an på hva man bruker forfengeligheten til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da jeg endelig tok igjen Abraham Trahearne, drakk han øl med en alkoholisert bulldogg ved navn Fireball Roberts i en falleferdig kneipe like utenfor Sonoma, California, og var godt i gang med å drukne en fin vårkveld.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Som eld, precis som eld. Det var de första orden den hypnotiserade pojken uttalade. Trots att han hade livshotande skador – hundratals knivsår i ansiktet, på benen, bålen, i ryggen, under fötterna, i nacken och bakhuvudet – hade man försatt honom i djup hypnos med hopp om att genom hans ögon få se vad som hänt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tonesen81HegeKathleen HagenBjørn  BakkenTom-Erik Fallatove Nesskjell kLilleviDaffy EnglundHanneTillaBertyalpakkaellinoronilleKathrine BøeBerit REva Karoline STorill Elisabeth RevheimKnut HauglandBabynemiJBMonica StubkjærEirik RøkkumBoktimmyHeidi BHildaChristinaJulie StensethKaren PatriciaMarianne_RisRosOgKlagingIngeborgMia HusefestTanteMamieEster SbokxleserHallgrim BarlaupJenny Dahl BakkenNorahTherese Lier