Tunneler av blod

av (forfatter) og Øystein Rosse (oversetter).

Damm 2003 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (47 terningkast.)

177 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Hege H.s eksemplar av Tunneler av blod

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Fantasy

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Vampyrassistent Darren Shan får en smak av bylivet da han forlater Cirque Du Freak sammen med Evra og herr Crepsley. Det de ikke vet, er at ondskapen ligger og lurer på dem i tunnelene under gatene.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2003

Format Heftet

ISBN13 9788249607884

EAN 9788249607884

Serie Sagaen om Darren Shan (3)

Genre Grøssere

Språk Bokmål

Sider 207

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

16 18 10 3 0 0

Bokomtaler

Tunneler av blod av Darren Shan

Tunneler av blod er den tredje boken i sagaen om Darren Shan. Dette er kanskje den mest mystiske boken i serien og den legger til rette for hvem fiendene til vampyrene kan bli i fremtiden. I denne boka skal Larten Crepsley, Evra og Darren Shan på tur til et sted Crepsley har vært før. Crepsley har holdt det skjult hva han egentlig gjør i denne byen. Darren Shan og Evra mistenkeliggjør hva han driver med når de får vite om flere skjeletter som er blitt gravd opp i byen. På dagtid møter Darren Shan Debbie som Shan blir veldig godt kjent med. Debbie får han til å tenke på andre ting enn blod og vampyrer, hun får han til å føler seg mer vanlig. I boka handler det mye om forholdet mellom Larten Crepsley og Darren Shan og om hvor mye de stoler på hverandre. Det tar lang tid i boka å finne ut hvem og hva som er gått løs på disse nedgravde skjelettene. Darren Shan får for første gang kjenne på hvilke krefter som lurer der ute og noe av dette får han vite av Darren Shans gamle venn Gavner Purl.

En skikkelse som du får vite om i Tunneler av blod er basert på Gollum. Darren Shan var selv en stor Ringenes Herre fan og det kan godt være at du finner noen trekk av det i bøkene hans. Tunneler av blod får også en 5er av meg i likhet med de 2 første. Denne boka er nærme 6er karakteren men den kan bli spart til det kommer en skikkelig rysare. Darren Shan er en ganske kompleks gutt og han har mye følelser inne. Han liker ikke i å bli sjefet med av noen og dette trekker opp boka. Det er mer spennende enn en gutt som bare følger oppskriften. Crepsley blir mer virkeliggjort i denne boka og det vises at han har visse fordommer og ting han har dratt med seg i løpet av sitt lange liv. Crepsley og Darren Shan har en skikkelig bra dynamikk selv om de er forbannet på hverandre. Evra har en større medvirkende del av handlingen i denne boka hvor han får kjenne skikkelig på vampyrlivet uten å være vampyr. Denne boka er skikkelig å anbefale hvis du har lest de andre i serien. Forfatteren har til og med sagt at dette er en av hans favorittbøker han så langt har skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjenlesning av favoritter fra ungdomstiden. For meg er det her serien begynner å bli skikkelig spennende. Evra blir med Darren og Larten på en reise bort fra sirkuset. Vi får møte vår første vampan og Darren får seg en forelskelse. Utrolig gøy å lese disse om igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Dødsprøvene" av Darren Shan
  • "Mørkets hersker" av Darren Shan
  • "Skjebnens sønner" av Darren Shan
  • "Sjelesjøen" av Darren Shan
  • "Vampanjegere" av Darren Shan
  • "Vampyrfjellet" av Darren Shan
  • "Skjebnemorgen" av Darren Shan
  • "Alliansenatten" av Darren Shan
  • "Vampyrprinsen" av Darren Shan
  • "Vampyrens assistent" av Darren Shan
  • "Dødens skygge - du kan ikke lure døden" av Darren Shan
  • "Ulveøya - spis eller bli spist" av Darren Shan
Alle bokanbefalinger for dette verket