Rekviem

av (forfatter) og Øystein Wiik (oppleser).

Lydbokforl. 2015 CD

Gjennomsnittlig terningkast: 4.52 (52 terningkast.)

85 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Berit Rs eksemplar av Rekviem

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Norsk krim

Lesedato

2015

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

5. lydbok om Tom Hartmann! Innlest av Øystein Wiik selv.

Svartmetallstjernen Wotan Wagner våkner med århundrets bakrus og liket av en ung pike i senga på The Thief hotell på Tjuvholmen i Oslo. Kvelden før spilte han og bandet WWW i et stappfullt Spektrum med knallsterkt nachspiel etter konserten. Men hvem er den døde jenta? Og hvordan i all verden har hun havnet i senga hans? Mye står på spill, og sammen med manager John Guldberg bestemmer Wotan Wagner seg for å flytte liket, så dødsfallet ikke kan knyttes opp mot ham. Guldberg påtar seg å gjøre det.

Samtidig opplever Tom Hartmann og Cathrine Price alle foreldres mareritt når datteren Cecilie plutselig forsvinner. Hun var på WWWs konsert og hadde backstagepass for å hilse på metalstjernene etter konserten. Siden har ingen sett henne. Dette er opptakten til en ny historie med Tom Hartmann i hovedrollen. Denne gangen handler det om blackmetal, utpressing, hevn og tidenes gisseldrama i Røros kirke.

Bokdetaljer

Forlag Lydbokforl.

Utgivelsesår 2015

Format CD

ISBN13 9788242171399

EAN 9788242171399

Genre Spenning

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 29 18 4 0 0

Bokomtaler

Øystein Wiik skriver "inmari" godt.. Rekviem er en krimbok som driver deg videre uten en eneste pause.. Jeg trakk pusten på første side og pustet ut på siste. Utrolig frodig handling og finurlige folk og plott..
Likevel lurer jeg på om det må være så rikt på grusomme og ekkle detaljer..!!! Jeg tror ikke boken ville være minde spennende om jeg ikke visste hva man kunne gjøre med sykkeleikene, og detaljene rund det å flå et menneske.. ?!?
Syns "Rekviem" er bedre enn "Casanovasyndromet" men holder fremdeles "Hvit panter" som den beste.. Men du verden, blant norske krimforfattere er han strålende, en av de beste.. :) :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Puh! Romjulskrimmen i 2015 er vel overstått!
Cecilie, datteren til Tom Hartmann og Cathrine Price forsvinner sporløst etter en blackmetal-konsert i Oslo Spektrum.
Men forsvinningen har forbindelse til noe som er mye mer dramatisk. En person fra fortida i blackmetal-miljøet har dukket opp, og det er denne personen som er "oppfinneren" av alle de grusomme detaljene i denne boka. Jeg vrir meg litt i pine når slike bestialske handlinger og fæle torturmetoder blir beskrevet ned i de aller minste detaljer. Må undre meg litt over hvor forfatteren Øystein Wiik får alle de ubehagelige og pinefulle ideene sine fra ...
Men spenningen holdt seg jo, selv om jeg hele tida hadde en liten anelse om hvordan det hele ville gå til slutt, selvsagt. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

puh det har vært en "slitsom" søndag Jeg startet å lese i morges og nå er jeg ferdig.Spennende, -til tider ulidelig spennende, mange elementer og litt samfunnssatire- om enn ikke av det ironiske slaget- helter og skurker av reneste sort .Forutsigbar , men skrevet slik at jeg bare nøt sidene Plottet er tegnet flott, særlig når vi kommer til alt på Røros.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Blackmetalbandet WWW har hatt nok en konsert i Oslo Spektrum, og vokalisten Wotan våkner med tidenes bakrus på The Thief. Han husker ingenting fra kvelden før, og blir derfor rimelig sjokkert da han oppdager at det ligger en død jente i senga ved siden av ham.
Datteren til Tom og Cathrine var på den samme konserten, men kom ikke hjem. Hun er bare 16 år.
En desperat jakt starter og det hele kulminerer i et rått gisseldrama i Røros kirke.

Nok en spennende bok med et annerledes plot om Tom Hartmann.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Han pustet ut og betraktet frostrøykens kortlivede syklus. Ånde ut og så ikke ånde inn igjen. Det var enkelt, naturlig og uunngåelig. Hva var forskjellen på liv og død? Noen liter oksygen. Hver dag, hvert femte sekund, hver gang man pustet ut, var man døden nær. Hvorfor fryktet alle den da? Når overgangen var så lett?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Har du lagt merke til det?
Mot slutten av haugevis av krimbøker hoper det seg opp av lyn og torden, snøstorm, vind med orkan i kastene, hagl på størrelse med golfballer, styrtregn, sprengkulde.
Skurkene i krimbøker må være blant de mest uheldige menneskene som finnes. Ikke nok med at de som oftest blir fanget til slutt, men veldig ofte er det et ufattelig dårlig vær i tillegg.
Derfor må det være på sin plass med ei liste over kriminelt dårlig vær, og den vil bli oppdatert med nye værmeldinger så fort jeg oppdager nye uvær, så følg med!
Komplett liste finner du her.


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bøker lest 2018


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Dødsrytteren" av Øystein Wiik
 • "Skorpionen" av Øystein Wiik
 • "Tredje gang du dør - thriller" av Øystein Wiik
 • "Casanovasyndromet" av Øystein Wiik
 • "Vindbaroner" av Hogne Hongset
 • "Hvit panter" av Øystein Wiik
 • "Tilfellet Blumenfeld - thriller" av Espen Holm
 • "Savnet" av Michael Katz Krefeld
 • "Inkognito - thriller" av Eirik Wekre
 • "Dødens elv" av Frits De Bourg
 • "Fuglefangerne - kriminalroman" av Eirik Wekre
 • "Det perfekte mord" av Peter James
Alle bokanbefalinger for dette verket